Echipa asta chiar merită titlul! Cum arată 11-le ideal CFR - FCSB

Ultima actualizare:

    CFR Cluj şi FCSB îşi dispută titlul de campioană
CFR Cluj şi FCSB îşi dispută titlul de campioană

Indiferent cine va câştiga mâine titlul de campioană, va rămâne senzaţia unui trofeu nemeritat, smuls printr-o conjunctură favorabilă. Fără îndoială, un prim 11 format din fotbalişti de la CFR Cluj şi FCSB ar domina categoric Liga I.

CFR sau FCSB? Probabil că nu vom şti niciodată cine merită cu adevărat tilul în sezonul 2017-2018, astfel că nu strică să ne imaginăm cum ar putea arăta o formaţie ideală formată din jucători ai ambelor echipe. În poartă, clujeanul Arlauskis n-are rival, în condiţiile în care Bălgrădean a venit la FCSB abia în pauza de iarnă. Pe linia de fund, găsim un echilibru. Ardelenii sunt mai buni pe benzi (Manea în dreapta şi Camora în stânga), în condiţiile în care roş-albaştrii Benzar, Momcilovic şi Morais n-au dovedit continuitate în evoluţii. În schimb, cuplul de stoperi Bălaşa – Planic pare mai solid decât cel avut la dispoziţie de Dan Petrescu (Vinicius – Mureşan).

De la mijloc n-are cum să lipsească Budescu, un jucător fără care FCSB nu s-ar fi aflat în postura de a se lupta pentru titlu până în ultima etapă. De asemenea, veteranul Pintilii continuă să fie „închizătorul” perfect, inclusiv la naţională. Linia de mijlocaşi e completată de „regizorii” Culio şi Deac, cei care au dus greul la CFR Cluj în ceea ce priveşte legătura între linii. Experienţa acestora din urmă s-a dovedit mai utilă decât influenţa pe care au avut-o mijlocaşii Man, Florin Tănase şi Teixeira la FCSB. Într-un sistem 4-4-2, atacanţii sunt George Ţucudean şi Harlem Gnohere, ambii extrem de inspiraţi în faţa porţilor adverse. De altfel, Ţucudean şi Gnohere îşi vor disputa în acestă ultimă etapă nu doar campionatul, ci şi titlul de golgheter al stagiunii. Deocamdată, lider e Ţucudean (15 goluri, dintre care 11 la Viitorul), dar francezul Gnohere are 14 reuşite şi stă la pândă.

Cum arată 11-le ideal CFR - FCSB:

Arlauskis – Manea, Bălaşa, Planic, Camora – Budescu, Pintilii, Culio, Deac – Ţucudean, Gnohere

După Ţucudean şi Gnohere, cel mai valoros atacant al „combinatei” CFR – FCSB e francezul Omrani, a cărui influenţă în atacul ardelenilor a crescut semnificativ. Pentru a pune o presiune suplimentară în vestiarul rivalei la titlu, Gigi Becali şi-a afirmat zilele trecute intenţia de a-l transfera pe Omrani, achitând o clauză de reziliere de 200.000 de euro. „Omrani nu are clauză şi nu poate fi luat decât cu o sumă de transfer”, a venit replica CFR-ului, prin vocea preşedintelui Iuliu Mureşan.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Louis fotografie aniversară la 6 ani jpg
image
image
image
image
image
image
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net