Supranumit „Deby della Madonnina”, meciul dintre AC Milan și Inter Milano, unul contând pentru runda cu numărul 23 din Serie A, s-a încheiat cu o categorică victorie (3-0) a așa-zisei formații vizitatoare. Pe băncile de rezervă ale celor două combatante s-au aflat și portarii români Ciprian Tătărușanu și Ionuț Radu, care n-au fost utilizați.


Inter Milano a dominat disputa și s-a impus prin golurile înscrise de Lautaro Martinez (min. 5, 57) și Lukaku (min. 67). Grație acestui rezultat, Inter Milano s-a detașat în clasament faţă de AC Milan. Echipa lui Antonio Conte a acumulat 53 de puncte şi ocupă primul loc, iar aceea a lui Stefano Pioli este pe 2, cu 49 de puncte.  Pe locurile  următoare se află AS Roma şi Lazio, cu câte 43 de puncte fiecare, şi Juventus, cu 42 de puncte (va juca astăzi, cu Crotone).
Antrenor al lui AC Milan, Stefano Pioli a declarat dupămeci: „Când rezultatele sunt negative înseamnă că toată echipa trebuie să lucreze mai dur. Cu siguranță că e mai complicat să începi un meci încasând un gol în cinci minute. Tactic, meciul a devenit complicat fiindcă am lăsat atacanții lor să joace. Săptămâna aceasta nu a fost pozitivă pentru noi”.

 
 
Loading...