Echipa lui Lucescu, patru amicale în România

Ultima actualizare:

    Şahtior câştigă titlul de campioană după  3-0 cu Oleksandria. Lucescu a fost iritat de baia de şampanie primită de la jucători
Şahtior câştigă titlul de campioană după 3-0 cu Oleksandria. Lucescu a fost iritat de baia de şampanie primită de la jucători

Ucrainenii au anulat testul cu Dinamo şi au ales să joace împotriva Petrolului, dar până la urmă cele două grupări se vor întâlni la toamnă, când Liga I se va întrerupe din nou pentru meciurile echipei naţionale contra Turciei şi Olandei.

Mircea Lucescu va veni în ţară ca adversar. Vineri va disputa un test pe arena "Ilie Oană" contra Petrolului, formaţia pregătită de unul dintre "copiii" săi, Mircea Rednic, organizatorii anunţând deja preţul tichetelor: 10 lei la peluze, 20 lei la tribuna a II-a, 30 lei la tribuna I, 50 lei tribuna la 0, iar abonaţii vor avea intrarea gratuită.

Apoi, va urma întâlnirea cu Rapidul, formaţie condusă de un alt preferat de al său, Ioan Sabău. Amicalele se dispută ca urmare a întreruperii campionatului pentru preliminariile CM 2014, iar Şahtior, Petrolul şi Rapid nu vor avea în componenţă oamenii convocaţi la echipele naţionale.

După aceste întâlniri, "minerii" vor reveni în România peste o lună, când vor participa la un "triunghiular" cu Dinamo şi Iaşi, turneu ce va avea loc în Moldova.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net