Echipa lui Mircea Lucescu e la un meci de grupele Ligii Campionilor

Ultima actualizare:

    Mircea Lucescu a fost numit antrenor la Dinamo Kiev în august trecutFoto: EPA-EFE
Mircea Lucescu a fost numit antrenor la Dinamo Kiev în august trecutFoto: EPA-EFE

Antrenată de Mircea Lucescu, formaţia Dinamo Kiev s-a impus cu 2-1, miercuri seară, în Belgia, în fața lui Gent, în prima manşă a Play-Off-ului ediției 2020/2021 a Ligii Campionilor. Confruntarea a fost arbitrată de Ovidiu Haţegan, care l-a eliminat pe ucraineanul Roman Bezus, de la gazde.

Dominatoare în prima jumătate de oră, dar mai ales după pauză, gruparea ucraineană a marcat prin Supriaha (min. 9), după consultarea VAR, şi De Pena (min. 79), în timp ce gazdele au izbutit să egaleze prin Kleindienst (min. 41). În minutul 53, de la gazde a fost eliminat Bezus, care a văzut al doilea cartonaș galben (primul a fost în minutul 50). De menționat că acest jucător a evoluat pentru Dinamo Kiev între 2013 și 2015.După meci, Mircea Lucescu a comentat: „Așa cum am spus înainte de partidă, cel mai important lucru este rezultatul.  Și sunt foarte mulțumită de el. Am început foarte bine, am marcat repede și speram să putem înscrie atât al doilea, cât și al treilea gol. Dar din păcate am cedat inițiativa", a spus antrenorul român, care declarase cu o zi înainte că ar fi fost frumos un duel al său cu Boloni, antrenorul demis recent de Gent. „Ca jucător, l-am înfruntat. Ca antrenori, noi suntem concurenți. Dar am rămas amici. Este un excelent antrenor, care a cunoscut succes peste tot, chiar și aici, în Belgia”, a spus cel care a bifat meciul 103 în Liga Campionilor, fiind depășit doar de Sir Alex Ferguson, Carlo Ancelotti, Arsène Wenger, Jose Mourinho și Pep Guardiola.

Alte rezultate din Play-Off-ul Ligii Campionilor:

Molde (Norvegia) - Ferencvaros (Ungaria) 3-3Au marcat: James (min. 55), Eikrem (min. 65), Ellingsen (min. 83), respectiv Boli (min.  7), Uzuni (min. 52), Kharatin (min. 87 - penalty) Olympiakos (Grecia) - Omonia Nicosia (Cipru) 2-0 Au înscris: Valbuena (min. 69 - penalty) şi El Arabi (min. 90+2).

Partidele retur se vor disputa în 29 septembrie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net