Adrian Mititelu a mai făcut un pas în îndeplinirea visului de a-și vedea echipa în prima ligă. Deocamadată, prin oprirea intempenstivă a Ligii a treia, oltenii au promovat în divizia secundă.


Conform hotărârii luate de FRF, meciurile din cel de-al treilea eșalon au fost oprite, iar în Liga 2 au promovat direct formațiile de pe primul loc în serii care aveau un avans de peste 3 puncte. Adică FC U Craiova 1948 și Aerostar Bacău. În celelalte trei serii va exista un baraj în dublă manșă între ocupantele primelor două poziții. Revenind la Craiova și la Adrian Mititelu, trupa antrenată acum de Trică și-a dominat categoric grupa. În momentul întreruperii avea 14 puncte avans față de a doua clasată, Șoimii Lipova.

Acum, Adrian Mititelu, cel care a reînființat formația în 2017 după ștergerea acesteia din fotbalul românesc, s-a mai apropiat cu un pas de împlinirea visului: revenirea în prima ligă. Pentru aceasta, așa cum mărturisea luna trecută pentru gsp.ro, va pune la bătaie un buget de două milioane de euro! ”Bugetul nostru de la anul va fi de 2 milioane de euro. Suporterii pe care Craiova îi are pun o presiune mare, sunt pretențioși, au duble reacții. Te ridică pe brațe la victorii, dar nu acceptă niciun pas greșit. Noi, Dinamo, Rapid nu avem suporteri care acceptă meciuri proaste. Avem toate resursele să-i facem mândri. Dar să nu se înțeleagă că aruncăm cu banii pe fereastră. Nu e un capăt de țară dacă nu vom promova din primul an, dar vreau să fac tot ce pot pentru a nu fi regrete”, a declarat patronul oltenilor.

Loading...
Citeste tot despre: