Antrenor principal al formaţiei de fotbal FCSB, Edward Iordănescu a declarat, astăzi (vineri, 24 septembrie), într-o conferinţă de presă, că sunt multe lucruri de pus la punct la echipa din Berceni, și în primul rând mentalitatea.


Tehnicianul a precizat că jucătorii trebuie să înţeleagă că el nu lucrează “cu jumătăţi de măsură”. “Cine crede că reuşeşte să facă faţă la pretenţiile şi aşteptările pe care le am greşeşte. Nu merge decât cu sută la sută şi sunt sigur că ei au înţeles mesajul meu. Sunt multe lucruri de pus la punct. În primul rând, mentalitatea, gândirea, faptul că avem scurtircuite de concentrare, că facem greşeli de neacceptat la nivelul ăsta. Sunt lucruri care mă supără, dar sunt rezolvabile. Ei trebuie să înţeleagă că eu nu lucrez cu jumătăţi de măsură şi doar aşa va apărea progresul. În linii mari echipa răspunde foarte bine la antrenamente. (...) Toată lumea este în slujba echipei. Nu iese nimeni la rampă în plan individual”, a spus Iordănescu, care s-a referit și la disputarea unor meci pe noul stadion din Ghencea: "E greu să găsim soluţii unde să ne desfăşurăm jocurile şi tot timpul te gândeşti că acasă este cel mai bine. Eu cred că am putea avea acces pe Ghencea. Dacă se poate juca şi rugby, şi alte echipe pot juca acolo, nu cred că este ceva care ne descalifică pe noi să mergem acolo. Sper că în viitor să se găsească o soluţie şi pentru noi", a mai spus Iordănescu
În ceea ce priveşte meciul din acest weekend cu Academica Cliceni, tehnicianul consideră că nu va fi unul uşor. “Nu există jocuri uşoare. Ar însemna că am discurs de amator. Clinceniul este o echipă sub potenţialul ei ca exprimare şi ca poziţie în clasament. Această echipă are capacitate şi de aceea trebuie să fim în gardă”.
Echipa FCSB va întâlni pe Academica Clinceni, sâmbătă, 25 septembrie, de la ora 21.00, pe Arena Națională, în etapa a zecea a Ligii 1.

 
 
Loading...