Narcis Răducan a negat că bucureștenii ar discuta cu antrenorul Edi Iordănescu care a declarat că va pleca de la Gaz Metan Mediaș


Eliminarea sibienilor din Cupa României (1-2 la Suceava, cu Foresta) a provocat o reacție neașteptată a antrenorului Edward Iordănescu. 
Potrivit site-ului  gazisti.ro, acesta a anunțat că va cere rezilierea angajamentului său. "Îmi pare foarte rău pentru tot ce se întâmplă şi îmi asum eu întreaga responsbilitate. Aşa am facut mereu la rău şi la bine. Am lăsat să iasă mereu alte persoane în faţă şi nu mi-a plăcut niciodată să îmi însuşesc eu meritele. Doresc ca zilele următoare să am o discuţie cu conducerea şi să îi anunţ că aş dori încetarea de comun acord a colaborării la pauza competiţională pentru echipa naţională. Nu pot lăsa echipa acum pentru că nu ar fi corect, dar până la întreruperea campionatului se poate pregăti o soluţie. Din păcate, între mine şi conducere nu mai este comunicare de mai bine de 3 săptămâni, sau cel puţin nu aşa cum trebuie. Nu vreau să acuz pe nimeni, dar nu este în favoarea echipei să continuăm în felul ăsta".
Întrebat dacă FCSB ar fi interesată să-i facă o ofertă lui Edi Iordănescu, în cazul în care acesta va pleca de la Mediaș, Narcis Răducan, directorul sportiv al celor de la FCSB, a declarat la Pro X: „Peste tot poate face performanță. E un antrenor foarte bun. Chiar îmi pare rău de situația lui de acolo. Totuși, e exclus să-l luăm în calcul. Avem un antrenor pe care îl susținem 100%” , a spus Narcis Răducan referindu-se la Bogdan Argeș Vintilă.

 
 
Loading...