Edi Iordănescu, primul antrenor demisionar în pandemie

Ultima actualizare:

    Edward IordănescuFOTO: Inquam Photos
Edward IordănescuFOTO: Inquam Photos

Antrenorul Edward Iordănescu şi-a reziliat contracul cu Gaz Metan, după un an şi jumătate petrecut la Mediaş. El se afla în ultima lună de contract şi s-a arătat nemulţumit de situaţia financiară a clubului.

”Oficial azi mi-a încetat contractul cu Gaz Metan. Tot ce pot să spun este că a fost o perioadă extrem de grea, cu multe probleme şi chiar obstacole, dar cel puţin la fel de frumoasă pentru mine atât uman cât şi profesional. Am locuit mai mult de un an în hotelul clubului, a fost ca a doua mea casă, mi-am pus toată priceperea, experienţa, devotamentul, energia şi loialitate pentru Gaz Metan şi grupul extraordinar de jucători cu care am lucrat”, a declarat tehnicianul pentru site-ul suporterilor Gazului, gazisti.ro.

Antrenorul care a reușit să califice în mod surprinzător formația din Mediaș în play-off spune că motivul pentru care nu va mai continua îl reprezintă imposibilitatea de a stabili o strategie. ”Până în acest moment nu s-au găsit soluţii pentru rezolvarea problemelor financiare, nu s-a putut construi un buget şi o strategie pentru sezonul viitor, iar eu nu pot să îmi asum obiective importante fără a mă baza pe lucruri clare. Am aşteptat mai bine de două-trei săptămâni şi, din păcate, rezolvările nu au venit”, a explicat el.

În ceea ce privește viitorul, Edi a spus că deocamdată nu are nici o ofertă. ”Nu plec de la Mediaş pentru alte oferte, nu există aşa ceva în acest moment. Au fost tentaţii în acest an şi jumătate, dar mereu am ales cu inima. Însă niciodată nu voi accepta mediocritatea”, a mai declarat tehnicianul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net