Ei sunt «petardele» Ligii I! Cele mai neinspirate mutări

Ultima actualizare:

    Tamaş nu a confirmat aşteptările celor de la SteauaFoto: Răzvan Păsărică
Tamaş nu a confirmat aşteptările celor de la SteauaFoto: Răzvan Păsărică

Majoritatea cluburilor au încercat în iarnă să-şi întărească loturile pentru a-şi atinge obiectivele. În criză de timp şi având în vedere că niciun jucător de mare valoare nu rămâne liber între tur şi retur, mutările făcute au fost deseori proaste. Iată-le însă pe cele mai neinspirate!

Cele mai mari riscuri şi-au asumat la acest capitol cluburile care ţinteau salvarea de la retrogradare. Având în vedere că şase au mers în liga secundă, lupta a fost aici mai tare decât cea pentru campionat. Astfel, nu e nicio supriză că „petardele” campionatului vin din subsol. Totuşi, şi pretendentele la podium au avut uscăciunile lor. Congolezul Yves Makabu-Makalambay este titular de drept al postului de portar. Acesta a făcut trei gafe africăneşti în două partide pentru Oţelul şi a trecut imediat pe bancă. 

Apărarea o începem cu stelistul Tamaş, una dintre cele mai mari deziluzii ale roş-albaştrilor, a cărui prestaţie nici nu mai merită comentată. Apoi, colegii lui de „sanatoriu” sunt Matei, fostă mare speranţă a lui Becali, care n-a reuşit să se impună nici la retrogradata Braşov, dinamovistul Machado, rupt aproape tot anul, dar şi rapidistul Cmovs. Ultimul a părut un zeu în primul lui meci, dar apoi a arătat de ce ajunsese tocmai în India. 

La mijlocul terenului în cel mai prost 11 al Ligii I se regăsesc nişte jucători de care aproape n-am auzit. Neo-zeelandezul Van den Broek are nume frumos, dar a nu fi confundat cu Van der Vaart. Italianul Romeo a demonstrat că Mediaşul e mai complicat decât Catanzaro, iar „nemţeanul” Chirieletti n-are decât o singură calitate: aceeaşi cetăţenie cu patronul Massone. Nu în ultimul rând, giurgiuveanul Eliot Grandin te face să te întrebi cum de a putut Marseille să-l transfere. În atac, două vârfuri pentru care golul este o misiune imposibilă: rapidistul Benson şi mureşeanul Amauri.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net