Ei vor fi tătici în 2017!

Ultima actualizare:

    Ioan Hora a debutat la naţională  în 2016, iar din 2017 va avea un  motiv în plus să marcheze mai multe  goluri pentru echipele sale
Ioan Hora a debutat la naţională în 2016, iar din 2017 va avea un motiv în plus să marcheze mai multe goluri pentru echipele sale

Se spune că secretul unui sportiv de succes constă într-o viaţă de familie linişită, care să-i asigure acestuia confortul psihic de care are nevoie pentru a se concentra sută la sută la antrenamente şi competiţii. Poate nu întâmplător, cei mai mulţi dintre performerii planetei se pot lăuda cu familii închegate, mariaje reuşite, căsnicii exemplare.

E posibil ca la asta să se fi gândit şi unii dintre fotbaliştii români, care de tineri şi-au dorit ”tabloul perfect”, o soţie iubitoare şi unul sau doi copii. Printre norocoşii din 2017 se numără Ioan Hora, mijlocaşul turcilor de la Konyaspor, care urmează să devină tată peste o lună, dinamovistul Steliano Filip, a cărui iubită e însărcinată în patru luni, dar şi Adi Mutu, directorul general al celor din Şoseaua Ştefan cel Mare fiind extrem de încântat că viitoarea lui soţie, Sandra, va naşte o fetiţă în martie.

La 27 de ani, Ioan Hora va deveni tată, după ce în vara lui 2015 a luat-o de nevastă pe Romana Farcaş, femeia cu care se iubea de peste patru ani. Au făcut nunta în Oradea, apoi o petrecere cu peste 200 de persoane la un local select. Pentru că şi-au dorit mult o familie, sarcina Romanei a venit firesc. Deşi ea şi mijlocaşul român stau în Turcia, după ce Hora a semnat cu Konyaspor, Romana a ales să nască acasă. O primăvară interesantă va avea şi Steliano Filip. Fotbalistul dinamovist în vârstă de 21 de ani a aflat, la finalul anului trecut, că va fi tată. El se iubeşte de un an şi jumătate cu Bianca, o tânără din Timişoara. Fata este nelipsită de la meciurile ”câinilor” din Şoseaua Ştefan cel Mare şi cele ale naţionalei. Înaintea unui meci al ”tricolorilor”, ea a mărturisit pentru Protv cât de fericită este alături de fotbalist. ”Aş vrea să ţip în gura mare că sunt iubita lui Steliano Filip. Atât de mândră sunt de el”, a mărturisit atunci Bianca. ”Faptul că voi fi tată m-a responsabilizat foarte mult. Sunt fericit şi abia aştept să vină pe lume copilul”, a explicat, recent, şi Filip.

Va fi bucurie dublă în familia celor de la Dinamo. Şi asta pentru că Adi Mutu, directorul general al alb-roşilor, este pe cale să devină tată din nou. Deşi mai are trei copii – două fete din mariajul cu bruneta Consuelo Matos, din Republica Dominicană - şi un băiat, Mario, din prima căsătorie, cu Alexandra Dinu, ”Briliantul” a recunoscut că este nerăbdător ca Sandra, viitoarea lui soţie, să nască. Evenimentul va avea loc în luna martie, iar bruneta va fi atunci deja doamna Mutu, ea şi Adrian având planuri să facă nunta de ”Ziua Îndrăgostiţilor”.


    Romana, soţia lui Hora,  va naşte în februarie
Romana, soţia lui Hora, va naşte în februarie

Chiricheş şi Keşeru le-au luat-o înainte

simeon stalpnicul png

Vlad Chiricheş şi Claudiu Keşeru au furat startul în 2016, pe final de an, ambii devenind părinţi. Fotbalistul de la Tottenham şi soţia lui, Sabrini, au devenit în luna noiembrie părinţii unui băieţel care va fi botezat în februarie. Cu câteva zile înainte de Crăciun şi Claudiu Keşeru a primit vestea cea mare. Soţia lui, Laura, a născut la Oradea, oferindu-i atacantului de la Ludogoreţ cel mai frumos cadou de sfârşit de an.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net