Examen final pentru Mutu

Ultima actualizare:

    "Briliantul" încearcă să evite ca antrenor ce a păţit de două ori ca fotbalist, pe final de carierăFoto: Click!
"Briliantul" încearcă să evite ca antrenor ce a păţit de două ori ca fotbalist, pe final de carierăFoto: Click!

Ultima necunoscută din fotbalul românesc din primele două ligi va fi rezolvată în această după-amiază. La Târgovişte, de la ora 17.30, formaţia gazdă, Chindia, va juca returul barajului, contra formaţiei FC Voluntari. În prima manşă, echipa condusă de Adrian Mutu a câştigat cu scorul de 1-0.

Pentru „Briliant” aceasta e primul mare examen al carierei de antrenor. Pentru că o retrogradare ar însemna o pată neagră în CV-ul său. În plus, el nu ştie ce îi va rezerva viitorul, adică dacă va rămâne sau nu la cârma echipei. “Am vorbit de două ori cu domnul Pandele de când am venit, obiectivul meu era salvarea de la retrogradare şi încă sunt în obiectiv. Vom vedea ce se va întâmpla, sper să rămânem în Liga I şi apoi vom discuta. Am şi eu unele condiţii pe care vreau să mi le îndeplinească pentru a putea face din echipa asta una mult mai puternică. Eu sper să salvez echipa şi să-mi realizez obiectivul”, a declarat fostul internaţional.

În cazul în care, după 90 de minute de joc, gazdele se vor impune cu acelaşi scor cu care au pierdut în tur, meciul va continua cu două reprize de prelungiri. Dacă scorul de la finalul celor 90 de minute va rămâne neschimbat şi după prelungiri, atunci se va trece la executarea de lovituri de departajare.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net