EXCLUSIV! Bomba lui Copos: Lobonţ sau Pantilimon la Rapid!

Ultima actualizare:
Pantilimon
Pantilimon

Rapid l-a vândut pe Dănuţ Coman la Vaslui pentru a scăpa de gura galeriei, dar cel care trebuia să-l înlocuiască şi-a demonstrat limitele în doar două meciuri oficiale. În acest caz, patronul Rapidului s-a enervat şi vrea să detoneze bomba pe piaţa transferurilor. Copos încearcă să-l aducă în Giuleşti fie pe portarul Romei, fie pe cel al lui Manchester City, ambii eterne rezerve la echipele lor.

„Avem o mare problemă cu portarii, dar n-o vom mai avea, pentru că vom aduce un portar foarte, foarte bun. Veţi avea o surpriză zilele următoare", a fost declaraţia enigmatică dată de patronul Rapidului imediat după Rapid - Vaslui, 2-2.

Prezent din nou la meci, George Copos s-a luat cu mâinile de cap la golurile lui Wesley, înscrise de brazilian cu largul concurs al lui Călin Albuţ.

Portarul în vârstă de 31 de ani a luat trei goluri în două meciuri la Rapid, toate parabile şi conducerea clubului şi-a dat seama că nu se poate baza pe el la meciurile tari.

Surse din cadrul clubului au dezvăluit însă că acest coşmar va dispărea, pentru că George Copos e pe cale să dea o mare lovitură.

Bogdan Lobonţ, portarul în vârstă de 34 de ani al lui AS Roma este ţinta numărul 1 a giuleştenilor.

Anunţat rezerva olandezului Martin Stekelenburg şi pentru sezonul următor, Lobonţ s-a săturat de acest statut şi, pe final de carieră, vrea să joace.

George Copos a intrat imediat pe fir şi încearcă să-l readucă pe cel poreclit „Pisica" la clubul care l-a propulsat în fotbalul mare.

Lobonţ a mai jucat la Rapid între 1997 şi 2000, sub comanda lui Mircea Lucescu şi din Giuleşti a prins transferul la Ajax Amsterdam.

Problema este, bineînţeles, doar una de ordin economic, pentru că Lobonţ are la Roma un salariu de aproximativ 1 milion de euro pe sezon şi trebuie stabilit cine îl va plăti, pentru că singură, cu siguranţă că Rapid nu poate.

Lobonţ a mai fost dorit în România, în această vară, de CFR, dar până la urmă nu s-a înţeles la bani cu clujenii.

Dacă ar ajunge în Grant, Lobonţ l-ar transforma în rezervă pe cumnatul său Albuţ.

Un răspuns din partea italienilor, dar şi din partea jucătorului, care se află în acest moment în cantonament cu Roma, în SUA, va veni în aceste zile.

«Panti» n-are nici o şansă la City

Dacă Bogdan Lobonţ nu va ajunge până la urmă la Rapid, George Copos mai are o variantă, poate la fel de entuziasmantă pentru fanii giuleştenilor. Costel Pantilimon, fostul portar al Timişoarei, s-a săturat să facă tuşa la Manchester City, chiar dacă este vorba de campioana Angliei.

Românul de 25 de ani n-are nici o şansă să joace în faţa lui Joe Hart, titularul naţionalei Angliei, iar el trebuie să aştepte frimiturile lăsate de acesta, şi să apere meteoric, în Cupă şi în Cupa Ligii.

Pantilimon nu a jucat nici un minut în campionat anul trecut (foto: reuters)


    Pantilimon
Pantilimon

Anul trecut, pentru că Hart a jucat toate cele 38 de meciuri din Premier League, iar el niciunul, Pantilimon nici n-a primit medalia de campion.

La aceasta se adaugă şi faptul că n-a mai fost chemat la echipa naţională, tot pentru că n-are meciuri în picioare.

Şi cu el şi cu agenţii lui se discută în această perioadă, iar cel trimis peste hotare pentru negocieri este Ion Taban, preşedintele Rapidului şi mâna dreaptă a lui Copos.

Dacă şi Lobonţ şi Pantilimon vor refuza revenirea acasă, atunci Rapid se va orienta către un portar străin, fără un nume prea mare.

Un lucru e cert: totul trebuie să se rezolve până la turul cu Heerenveen, din Liga Europa, care se va juca pe 2 august, în Olanda.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net