EXCLUSIV În exil din cauza lui Becali

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Aida Giurumescu, femeia care spune că are un copil cu Giovani Becali, a vorbit cu Click!, în premieră, despre această poveste.

Ce şanse are o femeie obişnuită să câştige un război împotriva unui om puternic cum este Giovani Becali? Aceasta a fost întrebarea pe care Aida Giurumescu (41 de ani) şi-a pus-o în urmă cu aproximatix zece ani. Urma să-l nască pe Bernhard, rodul iubirii ei cu impresarul. A înţeles că va fi o luptă grea, aşa că a părăsit România.

EXCLUSIV Giovani Becali riscă să fie executat silit pentru 85.000 de euro

Giovani Becali a refuzat să facă testul ADN

simeon stalpnicul png

„Sunt plecată în exil din cauza acestei probleme. S-a scris despre mine că am fost dansatoare, dar nu este adevărat. Am absolvit Facultatea de Cibernetică şi apoi am făcut Dreptul. Eu am avut o problemă gravă la ochi, iar dacă aş fi pierdut nopţile prin cluburi, ca dansatoare, aş fi putut chiar să orbesc", ne-a mărturisit Aida Giurumescu, care se află în Austria.

Ca să-i facă dreptate fiului său, Aida Giurumescu a cerut ajutorul instanţei austriece, care i-a dat câştig de cauză. Judecătorii de la Viena au admis că Giovani Becali (61 de ani) este tatăl micuţului Bernhard şi au recomandat continuarea procesului în România.

Ea a mai cerut ca Becali să plătească retroactiv pensia alimentară, 85.000 de euro, iar în luna iulie a cerut executarea silită a acestuia pentru a-şi recupera banii.

„Este doar ca un semn pentru el să înţeleagă că are un copil. Eu nu pretind, eu chiar am un copil cu el, există hotărâri defintive", ne-a mai spus Aida Giurumescu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Rafael Nadal (EPA) jpg
Dinamo Poli Iasi (Sportpictures) jpg
Dan Petrescu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net