EXCLUSIV FOTO Tatăl lui Mitea, sărac lipit, trăieşte într-o cizmărie

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

De mai bine de 20 de ani, o cămăruţă întunecată şi aglomerată îi ţine loc de dormitor, bucătărie şi atelier de lucru. Aici, la cizmărie, tatăl celebrului fotbalist Nicolae Mitea îşi omoară timpul, în aşteptarea clienţilor. Este bolnav, înglodat în datorii şi trăieşte de la o zi la alta. Fiul său, Niky, îl mai ajută şi el cum poate.

Dacă ai drum vreodată prin Pantelimon, în zona Circului Foamei, şi ai nevoie să-ţi fie cârpiţi pantofii, poţi intra în atelierul lui nea Vasile, de la parterul unui bloc. Clientela i s-a împuţinat mult în ultimul timp, iar bărbatul, în vârstă de 57 de ani, se cam plictiseşte.

Abătut, singur, fără un ban în buzunar, tatăl lui Nicolae Mitea îşi omoară timpul citind câte un ziar şi uitându-se la televizor. Din când în când, mai iese afară, să vadă lumea.

Zilele trecute mărturisea, pentru un post de televiziune, că se simte rău şi slăbeşte văzând cu ochii. Nu a fost în viaţa lui la doctor şi nici nu intenţionează să o facă. Dar crede că are o tumoră în abdomen. Deprimat, a recunoscut, cu lacrimi în ochi, că a vrut chiar să-şi curme zilele. Cum a ajuns aşa? Băutura, bat-o vina!

Atelierul de cizmărie îi ţine loc şi de dormitor şi de sufragerie

simeon stalpnicul png

E punctul lui sensibil. A divorţat de mama fotbalistului, cu care are 5 copi, şi, la partaj, pentru ca mama lui să nu ajungă în stradă, Niky i-a plătit tatălui 35.000 de euro. De banii aceştia, şi-a luat un Logan şi o casă în Dobrogea de circa două miliarde de lei vechi.

simeon stalpnicul png

Apoi, banii s-au dus, clienţii s-au rărit, datoriile s-au acumulat. Atelierul care îi ţine loc de casă de atâta amar de vreme este luat cu chirie de la primărie. Plăteşte 100 de lei pe lună.

Sau cel puţin aşa ar trebui, pentru că au trecut mai bine de 20 de luni de când nu a mai plătit nimic. Şi la energia electrică are datorii.

Vă întrebaţi probabil unde e fiul lui celebru, Niky Mitea, şi de ce nu îl ajută. Ei bine, îl ajută şi el cum poate, având în vedere că, în ultimii cinci ani, fotbalistul a jucat doar o jumătate de ani.

Perioada lui de glorie a trecut, apoi a trăit şi el mai mult din apariţii tv. Abia recent, de circa două luni, s-a angajat la Concordia Chiajna.

Dacă în urmă cu un an Vasile îşi făcea fiul cu ou şi cu oţet, ameţit probabil de aburii alcoolului, acum a revenit la sentimente mai bune. Recunoaşte că fiul său e singurul, dintre cei cinci copii ai săi, care se interesează de el, îl vizitează şi îi dă bani. Ba chiar în umila lui locuinţă a intrat şi Tonciu, „nora".

„E un băiat parfum. Mi-a zis să mă mut la el, dar nu vreau să-l deranjez", a declarat Vasile Mitea despre fiul său pentru „Poveştiri adevărate" (Acasă TV).

„Nu sunt eu omul nenorocit care nu are grijă de familie. Sunt trei case unde poate veni să stea: vila mea, casa mamei şi casa lui din Dobrogea. Ori el preferă să stea la cizmărie", a spus fotbalistul la acelaşi post de televiziune.

Bănel Nicoliţă

Marin Nicoliţă, tatăl fotbalistului Bănel Nicoliţă, a apărut în repetate rânduri în presă acuzându-şi fiul că îl lasă să moară de foame şi, în semn de protest, în toamna anului trecut, a ieşit chiar la cerşit, pe stradă. Bărbatul locuieşte într-o magherniţă de la marginea Bucureştiului şi ar fi vrut ca fiul său să-i ia casă. Bănel i-a dat replica şi a mărturisit că i se rupe sufletul să-l vadă cum îl face de râs, în condiţiile în care el l-a alimentat periodic cu sume de bani.

Bănel Nicoliţă îşi reneagă tatăl: «Nu vreau să mai ştiu nimic de el. Nici nu ştie câţi copii are»

Marin Nicoliţă

simeon stalpnicul png

Radu Vâlcan

Tatăl prezentatorului Radu Vâlcan, dl. Vasile, ar vrea de la fiul său doar puţină atenţie. În vârstă de 60 de ani, el trăieşte dintr-un salariu de câteva sute de lei, ca taximetrist, dar spune că durerea lui cea mare e faptul că fiul său celebru nu îl recunoaşte de tată. „Dl Vâlcan Vasile nu este tatăl meu natural. A fost, într-adevăr, pentru o perioadă soţul mamei mele, dar din cauza unui comportament neadecvat faţă de mine şi de familia mea, am decis să nu mai ţin legătura cu el", aceasta a fost declaraţia oficială a actorului.

EXCLUSIV! Radu Vâlcan, de ce ţi-ai uitat tatăl?

Vasile Vâlcan

simeon stalpnicul png

Tonciu, despre tatăl «alcoolic» al iubitului ei: «E un om de nota zece»

Scandal în familia lui Nicolae Mitea: «Tatăl lui ne-a făcut de râs! E alcoolic. Ne-am mutat în chirie»

Mara Bănică: «Mitea plângea pe bani după Tonciu»

Maria Tonciu, supărată pe fiica ei după ce s-a împăcat cu Mitea: «Nu mă ţine sufletul să nu o mai primesc pe Andreea acasă, deşi mi-aş dori să fac asta»

Mitea se întoarce la fotbal. Va juca la o echipă din apropierea Bucureştiului

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net