EXCLUSIV! Marica şi Mutu, colegi de pahar cu Van Persie şi Afellay!

Ultima actualizare:

    Ciprian Marica a fost  însoţit de doi prieteni şi  nu s-a ferit să folosească  uşa principală atât la  intrare, cât şi la ieşire
Ciprian Marica a fost însoţit de doi prieteni şi nu s-a ferit să folosească uşa principală atât la intrare, cât şi la ieşire

Fotbalul şi băutura fac casă bună atunci când e vorba de jucătorii români! Marţi seară, la scurt timp după înfrângerea cu Olanda, Mutu şi Marica au ajuns într-un club bucureştean de fiţe. Unde nu au băut singuri, ci alături de câţiva dintre adversarii lor!

Adrian Mutu a jucat doar 18 de minute contra Olandei, aşa că, odihnit fiind, a ajuns primul la locul „faptei".

Trecuseră doar 8 minute din ziua de miercuri când „Briliantul" şi-a făcut apariţia la Tiffany Piano Club, un local de fiţe situat în centrul Bucureştiului, pe Calea Victoriei.

Adrian Mutu a venit primul la petrecerea organizată ad-hoc în clubul bucureştean

simeon stalpnicul png

Îmbrăcat casual, cu un pulover gri, o pereche de blugi negri şi pantofi sport, plus o eşarfă aruncată neglijent în jurul gâtului, Adi a fost deschizătorul de drumuri.

De Jong, Van Persie şi Afellay au părăsit localul în jurul orei 04.00

simeon stalpnicul png

La scurt timp, după ce au olandezii au ajuns în camere, în hotel au intrat câteva „păsări de noapte”

simeon stalpnicul png

A fost urmat, la fix 20 de minute, de autorul singurului gol al echipei noastre, Ciprian Marica. În jurul orei 1.00 şi-au făcut apariţia şi câţiva din milionarii fotbalului mondial: Van Persie, De Jong, Huntelaar şi Afellay. Cum ultimii doi sunt colegi cu Marica la Schalke, e uşor de dedus cum au nimerit fix în acelaşi club cu cei doi atacanţi din naţionala României.

Distracţia a fost la cote înalte, căci, până la ora 2.00, în club au intrat aproape 20 de fete „bine dotate". Inclusiv Sânziana Buruiană alături de două prietene, ele sosind în jur de ora 1.30.

Distracţia s-a terminat aproape de ora 4.00 dimineaţa. Dacă Mutu a ieşit prin spate din motive necunoscute, Marica şi olandezii au plecat spre casă sau hotel ca oamenii, pe ieşirea din faţă. Şi pe picioarele lor, deşi bine dispuşi.

Imediat după ce olandezii au intrat în Hotelul Hilton, acolo unde era cazată întreaga delegaţie batavă, la stabiliment au oprit două taxiuri, din care au coborât patru „cadâne".

Cu lecţia învăţată, acestea s-au dus glonţ către lifturi, iar de acolo mai departe, la etajul la care erau cazaţi olandezii... Care, evident, au plecat cu amintiri foarte frumoase de la Bucureşti şi nu doar datorită victoriei obţinute pe Arena Naţională.

Cum ajungem la CM de pe locul doi

Tricolorii s-au îndepărtat de primul loc al grupei şi se luptă cu Ungaria pentru poziţia secundă, ce duce la baraj. Turcii au înregistrat trei înfrângeri în patru meciuri şi sunt aproape eliminaţi, astfel că noi şi ungurii am rămas în cursa pentru locul doi al grupei.

Vor fi întâlnirile directe, turul va fi la Budapesta (22 martie) şi returul la Bucureşti (6 septembrie), iar la egalitate de puncte va conta golaverajul general din grupă, vecinii având un avantaj pentru că în ultimul meci vor întâlni Andorra.

Totuşi, există varianta ca locul doi să nu ducă la baraj. Cum? Opt dintre cele nouă echipe de pe locul doi se califică în playoff, iar a noua e eliminată.

La baraj, tragerea la sorţi va fi cu capi de serie, iar criteriul va fi clasamentul FIFA, în care România e pe locul 46 şi e greu de crezut că tricolorii vor putea urca într-un an încât să prindă prima urnă de patru echipe.

Smiley şi Brenciu, la meci

Printre vedetele care au asistat la partida cu Olanda s-au aflat şi cântăreţii Smiley şi Horia Brenciu, alături de actorul Pavel Bartoş şi prezentatorul tv Răzvan Simion, colegul lui Dani.

Dacă la golul României, primii trei s-au bucurat excesiv, la plecare au adoptat o mină serioasă. Brenciu a părăsit stadionul împreună cu Smiley, care le-a arătat fotografilor semnul victoriei, în timp ce Răzvan părea destul de trist.

La partidă au fost în tribune şi foşti mari jucători, ca Gică Popescu, dar şi actualul antrenor al Rapidului, Ioan Sabău.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net