EXCLUSIV Mihai Costea se poate apuca de atletism

Ultima actualizare:

    Mihai Costea a vrut să plece de la Steaua în ianuarie, dar Universitatea Craiova, club de care încă mai aparţine, nu şi-a dat acordulFoto: Răzvan Păsărică
Mihai Costea a vrut să plece de la Steaua în ianuarie, dar Universitatea Craiova, club de care încă mai aparţine, nu şi-a dat acordulFoto: Răzvan Păsărică

Mihai Costea ar putea fi invidiat, dacă situaţia lui nu ar fi dramatică pentru un fotbalist. Nu joacă, nu stă nici pe bancă, nu merge în cantonamente, însă primeşte bani lună de lună de la Steaua. Şi speră să scape de acest “coşmar”.

Mihai Costea nu a mai jucat într-un meci oficial de mai bine de doi ani, dar speră să iasă din situaţia în care se află. El e „blocat” la Steaua din cauza unei clauze dintre bucureşteni şi Universitatea Craiova, fostul lui club. Deşi câştigă în jur de 5.000 de euro pe lună, fotbalistul nu-şi angajează antrenor personal şi se pregăteşte singur. Mihai speră să se rezolve problemele pentru a-şi putea găsi echipă.  “Mă antrenez la Steaua, însă dau singur ture de stadion, merg la sala de forţă”, ne-a declarat în exclusivitate Mihai Costea. „Când nu am timp de stadion mă duc în parcuri şi alerg. Sper să se rezolve problema mea şi să pot juca. Nu-mi mai pun speranţe să fiu primit la Steaua, însă nu se ştie niciodată. Primesc leafă, dar nu sunt fericit, eu aş vrea să redevin ce am fost odată, tânărul care ridica pe vremuri Craiova în picioare”, ne-a mai spus Mihai.

De la sosirea la Steaua, în 2009, Mihai Costea a jucat în tricoul echipei campioane 35 de meciuri în toate competiţiile, timp în care a marcat nouă goluri. 

Steaua a pus noua siglă şi pe autocar


    Foto: Mediafax
Foto: Mediafax

Clubul Steaua e hotărât, aşa cum i-a dictat patronul, să nu renunţe la noua siglă. Cel mai bun exemplu e că autocarul echipei a fost rebrenduit şi acum afişează, în locul vechii sigle, noua „stea”. Recuperată în instanţă de CS Steaua, vechea siglă e pierdută, se pare, definitiv de echipa de fotbal, Gigi Becali transmiţând din închisoare subalternilor că nu îl mai interesează subiectul. Acum, apare însă o nouă problemă: Venus Bucureşti, vechiul posesor al actualei sigle a Stelei (dar pe alte culori), a depus o cerere prin care solicită respingerea înregistrării mărcii.

image
image
image
image
image
image
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net