EXCLUSIV! Musafir în casa lui Cristiano Ronaldo! FOTO

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

O cheamă Ramona Valent şi are 23 de ani. Studiază ingineria mecanică la Timişoara şi e cu siguranţă singura româncă care a avut ocazia de a vizita şi locui în locuinţa lui Cristiano Ronaldo, celebrul star de la Real Madrid. Frumoasa blondină povesteşte în Click! cu ce impresie a rămas după această întâmplare.

S-a întâmplat în 2008 când portughezul juca la Manchester United. Ramona tocmai terminase clasa a XII-a şi legase o prietenie cu unul dintre apropiaţii lui Ronaldo.

„Ne-am cunoscut pe un site de socializare. Nu ştiam cine e Rogerio, pentru mine era doar un tip cu care schimbam impresii. Când mi-a spus că e prieten la cataramă cu Ronaldo am crezut că glumeşte. Şi totuşi, surpriză! Într-o seară, când vorbeam cu el pe net, având webcam-ul deschis, în spatele lui a apărut Cristiano, care m-a salutat şi m-a întrebat ce fac. Am rămas mască dar am avut şi un sentiment plăcut pentru că cel cu care mă conversam nu mă minţise. Chiar era prietenul lui Ronaldo".

Aşa începe povestea tinerei din Lugoj, care precizează că n-a vrut să dezvăluie ce a văzut decât după mult timp. „Nu mi s-a părut corect să îmi fac publicitate pe spatele unei prietenii", afirmă ea.

Rogerio este un prieten foarte apropiat al starului de la Real Madrid

simeon stalpnicul png

Rogerio e un portughez stabilit de ani buni la Manchester, care are nişte restaurante unde fotbalistul mergea să mănânce. L-a ajutat pe Ronaldo când acesta s-a transferat de la Sporting la United, deoarece puştiul de 18 ani nu vorbea engleza.

Atacantul portughez şi-a amenajat o cameră special pentru a-şi expune toate trofeele câştigate în carieră

simeon stalpnicul png

Treptat, relaţia lor s-a strâns şi Rogerio a devenit unul dintre cei doi „fraţi" ai jucătorului. „În afara lui mai e Jose Pereira, unul dintre cumnaţii lui, de fapt fost cumnat pentru că s-a despărţit de sora sa, dar a rămas lângă el. Ei aveau câte o cameră în locuinţa lui Ronaldo, casă în care aveam să ajung şi eu", povesteşte Ramona.

La parterul vilei, Cristiano a ţinut neapărat să aibă două livinguri, ambele extrem de elegante

simeon stalpnicul png

„Prima dată, Rogerio m-a invitat în Sardinia, unde ei se aflau în vacanţă, pe iahtul lui Cristiano, dar nu m-am dus deoarece aveam de dat BAC-ul. Am mers însă în iunie, după examene, la Manchester şi am stat o săptămână. Ronaldo nu era acolo. Tocmai se despărţise de Nereida Gallardo şi plecase de două zile în America, după Campionatul European. Ştia însă că vin la Rogerio şi în prima seară m-a cerut la telefon şi mi-a spus să mă simt ca acasă, deoarece sunt binevenită în locuinţa lui. Rogerio avea şi el un apartament în oraş şi am stat când într-o parte când în alta", mărturiseşte fata.

Mobila din livingurile vilei starului lusitan este în totalitate neagră

simeon stalpnicul png

Pentru că îşi făcea mâncare, Cristinao a utilat bucătăria  cu cele mai moderne aparate

simeon stalpnicul png

Cum era casa lui Cristiano Ronaldo? Povesteşte chiar ea. „Stătea undeva la marginea oraşului, într-o zonă exclusivistă, şi era vecin cu directorul de la Ferrari şi cu Anderson, colegul lui brazilian.Cumpărase casa cu 4 milioane de euro, dar avea în ea mobilă şi dotări de încă 3 milioane. Intrarea se făcea pe o mică aleea de unde nici nu bănuiai ce se află în spate. Ca să detaliez, la subsol avea piscină, sală de biliard, un cinematograf de 15 locuri, sală de jocuri, sală de fitness, solar şi o cameră numai pentru haine.La parter existau două livinguri, un birou şi bucătăria, iar la etaj dormitorul lui şi camerele de oaspeţi. În spate era o curte imensă, cu un gazon impecabil, iar în faţa casei îşi ţinea maşinile, Mercedes, Bentley, Ferrari. Cu Mercedesul lui a venit Rogerio să mă ia de la aeroport. Am rămas fascinată de ce am văzut şi recunosc că n-am rezistat tentaţiei de a vizita toată casa", afirmă Ramona.

Mobilă şi aşternuturi inscripţionate cu CR 7

Tânăra bănăţeancă a rămas impresionată de ordinea care domina în întreaga casă. „Rogerio mi-a spus că Ronaldo era un tip perfecţionist. Fiecare lucru trebuia să stea la locul lui. Aveau o femeie care venea de trei ori pe săptămână la curăţenie, dar ordinea o menţineau ei. Spre exemplu, în dormitorul lui Cristiano, care era imens, exista un birou pe care erau aşezate cam 50 de ceasuri. Cred că erau vreo 8 Rolexuri acolo. M-a surprins că nu le ţinea în vreun seif, ori ceva de genul, ci aşezate aşa pe birou, la rând. Altceva remarcabil a fost faptul că totul era inscripţionat cu CR 7, de la mobilă, la aşternuturi şi perne, peste tot vedeai CR 7, iar la intrarea în casă îşi amenajase o vitrină cu trofee", a mărturisit Ramona.

Deşi se despărţise de Nereida, în dormitorul lui, Ronaldo avea multe poze cu ei doi. „Nu ştiu ce a fost între ei, dar se vedea că ţinuse la ea.De fapt, Rogerio îmi spunea că Ronaldo e un tip foarte sufletist, iar slăbiciunea lui sunt copiii şi familia. Tatăl lui a murit în 2005, iar mama şi-a refăcut viaţa cu un tip de care Cristiano e apropiat. Se înţeleg toţi bine. El mai are un frate şi două surori şi e cel mai mic dintre toţi. Cât priveşte copiii, e implicat în multe acţiuni caritabile, dona mereu bani", a spus Ramona.

Mergea noaptea la hipermarket

Deşi se presupune că un om care câştigă milioane de euro pe an are apucături de vedetă, Ronaldo avea şi preocupări de om normal.

„Spre exemplu, lui îi plăcea să meargă să cumpere de mâncare din hipermarket. Întrucât era urmărit mereu de paparazii, o făcea noaptea. Aveau un magazin în apropiere care era deschis până la 3 dimineaţa, iar el mergea în jurul orei 1 şi îşi lua tot ce dorea. De regulă mânca acasă, mâncare gătită de cumnatul lui, sau la restaurantele lui Rogerio. De băut, nu bea nici un pic de alcool. Ce mi-a mai sărit în ochi e faptul că folosea pastă de dinţi Colgate şi şampon Garnier", a precizat tânăra.

Irina Shayk l-a îndepărtat de prieteni

Relaţia Ramonei Valent cu Rogerio, prietenul lui Ronaldo, s-a transformat în timp într-o amiciţie strânsă.

„Vorbim destul de des. M-a invitat în 2009 la Mallorca, unde erau ei în vacanţă, dar nu m-am dus deoarece aveam o relaţie cu un băiat cu care sunt şi acum. Rogerio a rămas la Manchester, nu s-a dus cu Ronaldo la Madrid, întrucât are afaceri acolo. După transferul la Real, mergea des să-l vadă, dar în timp, relaţiile s-au mai răcit. Mai ales de când a apărut Irina. Ea e o tipă care ţine la intimitate. Vrea să stea cu Cristiano, doar ea cu el. De aceea nu se înţelege foarte bine nici cu familia lui. Ronaldo e ca un briliant. Toată lumea îl vrea aproape, iar el preferă acum să stea cu Irina", a încheiat românca, care şi-ar dori ca într-o zi să-l întâlnească faţă în faţă pe starul lui Real Madrid.

Primea un sac de scrisori pe zi

Rogerio, prietenul Ramonei, se ocupa şi de relaţia fotbalistului cu fanii.

„Aşa s-a şi legat relaţia mea cu el, vorbind de fotbal. Avea un birou special amenajat de unde ţinea legătura cu suporterii, îi selecta lui Cristiano scrisorile şi le răspundea celor care îi scriau. Primea cam un sac de scrisori pe zi. Veneau pe adresa lui Manchester United, iar de acolo ajungeau la ei".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fabrica DeLonghi jpg
image
image
image
image
image
image
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
FCSB Rapid (Sportpictures) jpg
FotoJet (25) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net