Sabău a refuzat să discute cu presa până acum, deranjat de unele articole apărute în vară. "O să renunţ la această decizie. Am vrut s-o fac după meciul cu CFR, dar am zis să nu se interpreteze că vin după o asemenea victorie". Până atunci, însă, a acordat primul său interviu pentru Click!


Click!: Ce s-a întâmplat până la urmă la pauza meciului cu CFR? Ce le-ai spus jucătorilor?

Ioan Ovidiu Sabău: În niciun caz că mă simt lucrat... Le-am zis că nu se poate să aibă atitudinea din prima repriză. Că la Rapid au plătit prea mult antrenorii şi prea puţin jucătorii.

Că va veni până la urmă un moment în care toţi vor fi nevoiţi să dea socoteală, să răspundă pentru ceea ce fac. Şi au ieşit total schimbaţi în repriza a doua.

Te mai aşteptai să întoarceţi meciul?

Să câştigăm, nu cred... Mai ales că toate au fost împotriva noastră în prima repriză, jocul, scorul, eliminarea, fanii... Oricum, n-am întâlnit niciodată în carieră un asemenea meci.

Te-a deranjat că ţi-au cerut fanii demisia?

Am fost puţin dezamăgit, într-adevăr, nu mi s-a părut normal ce au făcut, mai ales ţinând cont de trecutul meu aici, de rezultatele pe care le-am avut ca jucător.

Dar până la urmă am înţeles, a fost o reacţie normală, erau supăraţi... Nu sunt deranjat, dovadă că i-am şi aplaudat la final.

Ce obiectiv ai?

Am un contract pe doi ani, cu opţiune de prelungire pe încă unul. Am şi o clauză, conform căreia partea care alege să se despartă trebuie să plătească o sumă substanţială.

Obiectivul e să facem o echipă cu care Rapid să reînceapă să câştige trofee. Am stabilit cu domnul Copos ca, la iarnă, să facem o evaluare a lotului, să tragem linie.

Sunt mulţi ani de când Rapid n-a mai câştigat campionatul, de când eram eu jucător, şi trebuie să vedem care e problema.

Care e problema?

Până acum doar antrenorii au răspuns, dar s-ar putea ca buba să fie şi în altă parte.

Loading...
Citeste tot despre: