Gabriel Tamaş a surprins pe toată lumea vara trecută când n-a mai continuta la FCSB şi a semnat cu Hapoel Haifa, din Israel.


Fundaşului în vârstă de 33 de ani îi merge excelent pe malul estic al Mării Mediterane şi, pe lângă faptul că echipa lui e pe primul loc, Tamaş a reuşit să se abţină de la viciul său numărul 1, alcoolul! Evreii scriu că a ajutat mult şi clauza impusă de către cei de la Haifa, conform căreia contractul este reziliat imediat dacă românul e prins beat! "Campionatul din Israel este unul bun, sunt jucători de calitate şi mă bucur că am ales să joc în această ţară. Avem o echipa bună şi din acest motiv suntem unde suntem în clasament. A fost o alegere bună să vin să joc în Israel", a spus fundaşul ajuns la 33 de ani, pentru presa locală.

Etapa viitoare, Tamaş şi Haifa vor juca împotriva echipei lui Daniel Stanciu, Hapoel Acre, care nu stă aşa de bine în clasament, dar care se bucură de succesul lui Gabi. ”Tamaș este foarte bine văzut aici. Toată lumea îl apreciează. Este cel mai bun fundaș central de aici. Antrenorul și conducători clubului său sunt foarte mulțumiți de el. Este liniștit, își vede de treabă, se pregătește bine.Eu mă întâlnesc cu el aproape în fiecare săptămână, luăm masa împreună. Stăm foarte aproape, a și venit la un meci al echipei mele. O să merg și eu să urmăresc meciurile lui”, a declarat recent Daniel Stanciu, pentru digisport.ro.

tamas-bere.jpg

Românu poate mai "suge" câte o bere, dar acasă, în secret, nu în public, pentru că ar avea mari probleme cu şefii
Foto Arhivă Personală
 
 
Loading...