«Facem fotbalişti, nu fabricăm păpuşi!»

Ultima actualizare:

    Romario Benzar este unul dintre  puştii de viitor  ai lui Hagi
Romario Benzar este unul dintre puştii de viitor ai lui Hagi

Gheorghe Hagi a anunţat că toţi jucătorii de la Viitorul Constanţa sunt de vânzare, în condiţiile în care nu a găsit pe nimeni care să investească alături de el în cel mai mare proiect privat din fotbalul românesc.

Paul Peniu, directorul Academiei de Fotbal „Gheorghe Hagi" a spus că acesta este şi scopul unei grupări: de a vinde jucători. Până acum, clubul nu a reuşit să facă acest lucru pentru că nu au fost oferte concrete.

„Una este să vinzi acum un jucător cu 20.000 de euro, iar peste jumătate de an el poate valora cu mult mai mult!", a dat el un exemplu.

„E puţin probabil ca în trei ani să poţi să fabrici un jucător de renume. Noi nu fabricăm păpuşi ca în trei ani să fie gata să le scoţi pe piaţă. Nu poţi să faci la comandă un fotbalist! Nu ştiu ce club a reuşit ca din Liga a III-a să ajungă în prima Ligă şi să obţină cinci titluri naţionale la Juniori! Alte cluburi au 100 de ani de tradiţie şi nu au nici un titlu da Juniori!", spune directorul Academiei de Fotbal.

„Unde ar fi norocul să putem vinde toată echipa şi putem scoate oricând o echipă mai mică, chiar dacă retrogradăm!", a adăugat el. Peniu a spus că situaţia clubului pe care îl conduce nu este mai rea decât a altora.

„Noi nu avem datorii la nimeni, iar salariile sunt plătite la zi", a spus el. Viitorul Constanţa ocupă locul 13 în Liga I. Până în prezent, Gheorghe Hagi a investit 10 milioane de euro în acest proiect. La Academie sunt înscrişi 300 de copii şi adolescenţi.

Au fost aduşi din toate colţurile ţării, iar acum locuiesc împreună la hotelul Iaki, din Mamaia. La Academie se antrenează şi fiul lui Gheorghe Hagi, Ianis.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net