Fai a lăsat Dinamo şi a semnat cu Standard Liege!

Ultima actualizare:

    Collins Fai (dreapta), într-un meci cu Steauafoto: arhivă personală
Collins Fai (dreapta), într-un meci cu Steauafoto: arhivă personală

Fundaşul care juca la Dinamo din vara lui 2013 a semnat acum un contract pe patru ani cu belgienii de la Standard Liege.

"A fost o surpriză mare. Sunt bucuros, nu am crezut că totul se poate întâmpla atât de repede. M-a sunat un agent din Portugalia, mi-au spus că belgienii sunt interesaţi de mine şi am zis ok. Este un pas mare pentru cariera mea, este o nouă provocare pentru mine şi sper să continui să muncesc cât mai mult, să joc şi să trăiesc visul", a spus Fai la Dolce Sport. Apoi, a continuat: "S-a întâmplat atât de repede încât nu am avut timp să vorbesc cu colegii, acum trebuie să plec . Mă voi întoarce, cu siguranță, să-mi iau la revedere de la colegii mei. Din păcate trebuie să-i părăsesc, să fac următorul pas în carieră. Singurele regrete pe care le am este că am stat stat aici trei ani şi m-am obişnuit cu totul, iar acum trebuie să plec, să încep o nouă viaţă, să fac cunoştinţă cu un nou antrenor, un nou club".

Fai nu a câştigat niciun titlu alături de Dinamo şi se mândreşte cu victoria în faţa Stelei: "Eu nu am apucat să câştig niciun campionat, însă în acest an echipa are o şansă să câştige ceva. Îmi doresc să fac parte din grupul care va câştiga, să fie un plus pentru mine, pentru club, pentru suporteri. Când am câştigat împotriva Stelei a fost cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat".

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net