Familia Cernat, umilită în spitalul unde a fost operat fiul lor. Marco, băiatul mijlocaşului de la Oţelul, a suportat o intervenţie chirurgicală de apendicită, iar tatăl său a fost apostrofat şi alungat din salon

Ultima actualizare:
Florin Cernat
Florin Cernat

Doctorul Cristea, şeful secţiei de chirurgie şi ortopedie al Spitalul de Pediatrie din Galaţi, l-a dat afară pe Florin Cernat de trei ori în 48 de ore. Motivul? “Nu au ce căuta tăticii aici!”. În realitate, însă, medicul era supărat că nu a fost el cel care l-a operat pe Marco.

Florin Cernat a făcut cunoştinţă cu partea neplăcută  a sistemului sanitar din România. Fotbalistul şi-a dus copilul la spital pentru o banală operaţie de apendicită, iar de acolo lucrurile au degenerat.“.Oamenii vin la săitalsă se trateze, nu să fie umiliţi”, a început Cernat povestirea. “Dana, soţia mea, stătea cu băiatul şi-i ţinea tăviţa aceea, el fiind după operaţie, vomita într-una. O durea spatele şi cât lua o scurtă pauză, am înlocuit-o, dar a apărut doctorul Cristea, şeful secţiei, şi m-a întrebat ce caut aici... i-am spus că sunt tatăl copilului şi a replicat: «Dar, mamă nu are?!». Apoi, m-a dat afară! La externare, medicul care l-a operat pe Marco a spus să vină tatăl să-l coboare pe copil, iar în timpul în care Dana făcea actele, noi stăteam în salon. Dar, a apărut din nou domnul Cristea şi mi-a transmis să ies fiindcă vizitele sunt după ora 15.00. I-am explicat situaţia, dar nu a contat”, ne-a mai declarat revoltat Cernat. 

Mijlocaşul are şi o explicaţie: “O fi zis că dacă sunt fotbalist, o să bag mâna mai adânc... o fi fost supărat că nu m-am dus la el să-l opereze pe Marco! În 48 de ore m-a dat de trei ori afară! El ţipa la pacienţi, ca şi cum ar fi nişte sclavi! Erau copii pe care nu-i ajuta nimeni, iar la ora 6.30 dimineaţa erau toţi treziţi fiindcă trebuia să se facă curat până la ora 8.00 când venea doctorul în vizită”.


    Florin Cernat
Florin Cernat

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net