Familia Zidane iubeşte Real

Ultima actualizare:

    Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Zidane la Real Madrid nu înseamnă numai Zinedine, fostul internaţional francez care a preluat conducerea tehnică a echipei mari. Din spate vin puternic Enzo, Luca, Theo şi Elyaz, care calcă pe urmele tatălui.

Era Rafa Benitez s-a încheiat brusc la Real, Zinedine Zidane (43 de ani) începându-şi de ieri munca la cârma „galacticilor”. La prezentarea oficială, „Zizou” n-a venit singur, ci însoţit de soţie şi de cei patru băieţi ai cuplului. Cum aşchia nu sare departe de trunchi, toţi sunt fotbalişti la Real, la diferite nivele de vârstă.

Fiul cel mare, Enzo (20 de ani) e chiar căpitan la echipa a doua, Castilla, acolo unde a antrenat până în prezent şi Zinedine. Mai mult, Enzo a avut de câteva ori şansa de a se antrena alături de Cristiano Ronaldo, Bale şi celelalte vedete. În „dinastia” Zidane urmează portarul Luca (17 ani), specialiştii considerând-l un mare talent. Luca a moştenit răutatea în joc a tatălui, la unul din ultimele meciuri lovindu-şi un adversar aşa cum a făcut Zinedine cu Materazzi în finala CM 2006. Apoi, deşi n-are decât 13 ani, Theo şi-a impresionat antrenorii de la juniorii Realului cu execuţii asemănătoare celor cu care marele Zidane a uimit lumea. Mezinul familiei, Elyaz (10 ani) nu putea sta departe de fotbal şi promite că o să mai auzim de el peste câţiva ani.

Zidane şi-a cunoscut actuala soţie încă de pe vremea când avea 17 ani şi juca la Cannes. Fostă dansatoare şi model, partenera de viaţă a lui „Zizou” (cei doi s-au căsătorit în 1994) şi-ar fi dorit enorm o fetiţă care să-i moştenească înclinaţiile. 

image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net