Fane Radu, din nou «tricolor»?

Ultima actualizare:

    Fundaşul lui Lazio a jucat ultima oară la naţională în 2013Foto: AFP
Fundaşul lui Lazio a jucat ultima oară la naţională în 2013Foto: AFP

Ştefan Radu nu a mai jucat pentru România din 2013, motivând că e stingher la lot şi că aportul său e neînsemnat. În realitate, a dorit să se dedice doar lui Lazio, club ce-l plăteşte cu 1,3 milioane de euro pe sezon şi unde evoluează din 2008.

Apărătorul de 29 de ani a bifat ultimul meci la naţională la data de 22 martie 2013, contra Ungariei, 2-2, în preliminariile Campionatului Mondial. Luna următoare a anunţat oficial că se retrage, iar impresarul său de atunci, Giovani Becali, l-a susţinut. De atunci, indiferent de selecţioner, s-a încercat readucerea sa printre “tricolori”, iniţiativa fiind fără succes.

Recent, noul preşedinte al FRF, Răzvan Burleanu, s-a deplasat în Italia pentru a discuta cu fotbalistul, dar din nou operaţiunea a fost un eşec. Totuşi, acum, George Ogăraru a făcut un anunţ surprinzător. Fostul stelist aprofundează secretele meseriei de tehnician şi recent a asistat la antrenamentele lui Lazio, acolo unde a interacţionat cu Radu.

“Am stat de vorbă cu Ştefan pentru a înţelege lucrurile aşa din sânul echipei, dar am atins şi subiectul naţionalei. A zis că se mai gândeşte”, a dezvăluit “Ogă” la Dolce Sport. 

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net