Fanii lui Getafe nu-l vor pe Ciprian Marica

Ultima actualizare:

    Marica și-a trăit  clipele de glorie  când juca la StuttgartFoto: AP
Marica și-a trăit clipele de glorie când juca la StuttgartFoto: AP

După ce discuţiile cu Steaua au intrat într-un punct mort, Ciprian Marica (30 de ani) a reluat negocierile cu echipa la care a mai jucat în sezonul 2013-2014, Getafe.

De altfel, atacantul naţionalei României se află în aceste zile la Madrid, unde încearcă să pună la punct ultimele detalii. Dorit atât de preşedintele clubului cât şi de antrenorul Fran Escriba, Marica are însă un mare dezavantaj. Mai exact, pe forumuri şi pe reţelele de socializare, fanii lui Getafe nu sunt încântaţi deloc de posibila întoarcere a lui Ciprian. „Avem atacanţi, nu ne ajută Marica. Mai bine transferăm un mijlocaş central”, este esenţa mesajelor transmise conducătorilor de către suporterii „albaştrilor”.Pe aceeaşi lungime de undă stau şi declaraţiile lui Gică Craioveanu, fostul internaţional care asistă la tratativele dinte Marica şi Getafe. „E foarte important dacă va pleca Scepovic (n.r. – titular în atac), are o ofertă foarte bună din China. De asemenea, va fi vândut şi Sarabia, care e dorit la Watford. Planul e ca într-o zi sau două să se ştie dacă Marica va semna sau nu”, a declarat Craioveanu, remarcând inflaţia de atacanţi care există acum în lotul echipei iberice.

Budescu se cere la Steaua

La fel ca Marica, Budescu a fost şi el la un pas de Steaua în săptămâna care se încheie, dar transferul a picat pe ultima sută de metri. Vârful de 26 de ani al Astrei a transmis însă un mesaj clar că doreşte să îmbrace tricoul roş-albastru. „Vreau să rezolv această problemă imediat ce începe perioada de pregătire pentru că nu pot să stau aşa. Dacă m-aş duce la Steaua, aş ajuta ambele echipe, pe Steaua să câştige campionatul şi pe Astra să poată continua în prima ligă”, a declarat Constantin Budescu.


    Foto: Sportpictures.eu
Foto: Sportpictures.eu
image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net