FC Voluntari a dat lovitura: a învins pe FCSB cu 2-1 în Liga 1

Ultima actualizare:

    Jucătorii de la FCSB, dezamăgiți de înfrângerea cu FC VoluntariFOTO: Sportpictures.eu
Jucătorii de la FCSB, dezamăgiți de înfrângerea cu FC VoluntariFOTO: Sportpictures.eu

FC Voluntari a produs surpriza etapei a treia a Ligii 1, după ce a învins cu scorul de 2-1 pe FCSB, una dintre favoritele la cucerirea titlului de campioană.

FCSB a fost învinsă, sâmbătă seară, în deplasare, cu scorul de 2-1 (1-0), de FC Voluntari, într-un meci din etapa a treia a Ligii I. Golurile învingătorilor au fost marcate de Mailat ’29 şi Ricardinho ’64. Pentru FCSB a înscris Man, în minutul 86.

La finalul partidei, antrenorul oaspeților, Anton Petrea, era supărat că formaţia sa a exersat la antrenamente fazele fixe, dar a primit gol tocmai dintr-o astfel de fază. “O primă repriză nu tocmai satisfăcătoare, am intrat prost în joc, nu am avut agresivitatea dorită. În repriza a doua am jucat mai bine. Am antrenat fazele fixe, dar se pare că am antrenat degeaba. Am primit gol din fază fixă. Din păcate am marcat un singur gol deşi am avut mult mai multe situaţii. Da, l-am certat pe Cristea. I-am atenţionat pe jucători înainte de meci că sunt buni la faze fixe, dar nu e neapărat greşeala lui Cristea. Prima repriză nu a fost una strălucită şi trebuie să analizăm bine ce s-a întâmplat. Vlad a fost ok, a mai avut nişte ezitări. Probabil că primul gol l-a demoralizat un pic”, a spus Petrea la posturile care transmit Liga I.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net