FC Voluntari a produs surpriza etapei a treia a Ligii 1, după ce a învins cu scorul de 2-1 pe FCSB, una dintre favoritele la cucerirea titlului de campioană.


FCSB a fost învinsă, sâmbătă seară, în deplasare, cu scorul de 2-1 (1-0), de FC Voluntari, într-un meci din etapa a treia a Ligii I. Golurile învingătorilor au fost marcate de Mailat ’29 şi Ricardinho ’64. Pentru FCSB a înscris Man, în minutul 86.

La finalul partidei, antrenorul oaspeților, Anton Petrea, era supărat că formaţia sa a exersat la antrenamente fazele fixe, dar a primit gol tocmai dintr-o astfel de fază. “O primă repriză nu tocmai satisfăcătoare, am intrat prost în joc, nu am avut agresivitatea dorită. În repriza a doua am jucat mai bine. Am antrenat fazele fixe, dar se pare că am antrenat degeaba. Am primit gol din fază fixă. Din păcate am marcat un singur gol deşi am avut mult mai multe situaţii. Da, l-am certat pe Cristea. I-am atenţionat pe jucători înainte de meci că sunt buni la faze fixe, dar nu e neapărat greşeala lui Cristea. Prima repriză nu a fost una strălucită şi trebuie să analizăm bine ce s-a întâmplat. Vlad a fost ok, a mai avut nişte ezitări. Probabil că primul gol l-a demoralizat un pic”, a spus Petrea la posturile care transmit Liga I.

 
 
Loading...
Citeste tot despre: