FC Voluntari a urcat pe locul 2 în clasament

Ultima actualizare:

    CSO Voluntari a urcat pe locul secund în clasamentFOTO: Sportpictures.eu
CSO Voluntari a urcat pe locul secund în clasamentFOTO: Sportpictures.eu

Continuă minunile făcute de antrenorul Liviu Ciobotariu la FC Voluntari. Ilfovenii au ajuns la a șasea victorie consecutivă după ce s-au impus la Sfântu Gheorghe, scor 2-1 cu Sepsi, și au urcat pe locul 2 în clasament.

FC Voluntari a stricat inaugurarea noului stadion din Sfântu Gheorghe și debutul lui Cristiano Bergodi pe banca tehnică a acestora, impunându-se cu 2-1, prin golurile marcate de Costin (min. 22) și Rață (min. 54). Pentru gazde a marcat Bojic, în minutul 80, dar după ce, în minutul 67, au ratat și un penalty, prin Luckassen, al cărui șut a fost apărat de portarul advers.

La final, antrenorul celor de la Voluntari, Liviu Ciobotariu, și-a lăudat elevii: "Este o victorie mare pentru noi. Vreau să-mi felicit jucătorii pentru cum s-au prezentat. Suntem într-o formă foarte bună și vreau să-i felicit pe jucători. Sepsi este o echipă foarte bună, cu jucători de calitate, dar le-am închis spațiile după pauză. Apărarea a mers bine, iar portarul nostru, Popa a făcut un meci foarte bun. Sunt mulțumit și de joc, și de rezultat. Avem discuții în fiecare zi cu privire la clasament, dar este meritul lor pentru tot. Nu se relaxează deloc, sunt serioși la antrenament, iar la meciuri se vede ce pregătim. Îi felicit pentru seriozitatea lor. Am demonstrat că suntem o echipă solidă și matură. E important să rămânem cu picioarele pe pământ”, a declarat tehnicianul după meci.

Parteneri

image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net