FCSB a câștigat disputa cu Universitatea Craiova

Ultima actualizare:

    Matteo Fedele, în duel cu Florin TanaseFoto: sportpictures.eu
Matteo Fedele, în duel cu Florin TanaseFoto: sportpictures.eu

După un meci cu trei eliminări şi cu două penaltyuri, unul executat de portarul Pigliacelli, FCSB a învins, în această seară (duminică, 24 februarie), pe Arena Națională din Capitală, cu 3-2 (1-1), pe Universitatea Craiova. Bucureștenii s-au apropiat la 3 puncte de CFR Cluj, în timp ce formația din Bănie rămâne la 6 puncte.

Disputa a început printr-un moment special. Cum s-au împlinit 32 de ani de când Steaua a câștigat Supercupa Europei, lovitura de start a partidei a fost dată de Miodrag Belodedici.

Golurile disputei au fost marcate de Hora (min. 27, cu capul din şapte metri, după o centrare a lui Benzar, și 84, dintr-un panalty acordat pentru un fault în careu al lui Kelic la Tănase), Filip (min. 48, când  a împins în plasă mingea de la marginea careului mic, după o pasă de la Pintilii), respectiv Pigliacelli (min. 39, când a transformat un penalty acordat pentru un fault al lui Pintilii la Nuno Rocha) și Bărbuţ (min. 46, când a înscris din aproximativ şapte metri, profitâtd de faptul că Bălgrădean a respins mingea în faţă la un şut al craiovenilor).

Meciul a fost tensionat, arbitrul de centru Marius Avram a arătând trei cartonaşe roşii (Man, Briceag, Kelic).

După meci, Mihai Teja a analizat la cald evoluția echipei FCSB: “Îi felicit pe jucători pentru atitudine, determinare, spirit de sacrificiu! Vreau să văd asta la fiecare meci. Mă bucur că am câştigat trei puncte. Un alt factor important au fost suporterii care au venit în număr foarte mare la stadion şi le mulţumesc. Sper să o ţinem tot aşa. Aveam nevoie de cele trei puncte. Te simţi antrenor, te simţi fotbalist când joci pe un stadion aşa frumos”, a spus Teja la Digi Sport.

Autor al unui gol prin transformarea unui penalty, Pigliacelli a declarat la Digi Sport: “Mister a decis să execut penaltiul. Eu sunt portar, dar îmi place să înscriu. Mister a decis să mă duc să execut şi m-am dus”. Mangia a evidențiat execuția portarului echipei sale, iar apoi s-a referit la meci: “Sunt mulţumit. Am făcut un meci foarte bun. Echipa a stat foarte bine în teren, a jucat fotbal. Nu vorbesc de arbitraj. Nu este normal să se vorbească aşa toată săptămâna de arbitraj. Eu sunt antrenor. Eu decid jucătorii care joacă, eu încerc să pun jucătorii în cele mai bune condiţii pentru performanţă. Astăzi au fost în teren trei antrenori, unul al Craiovei, unul al FCSB şi altul. Să pui toată această presiune înainte de meci nu este normal în opinia mea. Eu nu evaluez ce a făcut arbitrul”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net