FCSB a câștigat un ”amical” transformat în oficial

Ultima actualizare:

    Căpitanul celor de la FC Hermannstadt, Viera, s-a făcut de râs în fața FCSB-uluiFOTO: Sportpictures.eu
Căpitanul celor de la FC Hermannstadt, Viera, s-a făcut de râs în fața FCSB-uluiFOTO: Sportpictures.eu

În urmă cu o lună, FC Hermannstadt era singura formație care răspundea prezent cererii de ajutor a FCSB și trimitea doi jucători în meciul cu Liberec din Liga Europa. Luni seară, sibienii au fost la fel de săritori în fața bucureștenilor.

FCSB s-a impus cu scorul de 5-0 în fața celor de la Hermannstadt, care a făcut de departe cel mai prost meci de la preluarea echipei de spaniolul Ruben Albes. Care a rămas fără replică la erorile individuale inexplicabile făcute de jucătorii săi până la scorul de 3-0. Primul gol, marcat în minutul 3 de Cristea nu ar fi fost posibil fără centrarea inițială a lui Vână, lăsat absolut liber lângă linia de fund de fostul său coleg de club din meciul cu Liberec, Caiado. Acesta, în loc să plece în stânga, după adversar, a plecat în dreapta. Apoi, golul de 2-0, reușit în minutul 15, de Dennis Man, nu ar fi fost posibil dacă cel mai experimentat fundaș al echipei, Viera, nu dădea pe lângă minge și nu își păcălea asfel propriul portar. Apoi, în minutul 32, Buș a marcat primul său gol la FCSB după ce contraatacul lui pe partea stângă a fost favorizat de ziua proastă a aceluiași Viera. Și cam ăsta a fost meciul, următoarele două goluri venind conform cursului jocului, dar după faze ceva mai lucrate.

”Am jucat foarte prost, a fost o rușine de meci, nu meritam nimic, FCSB a fost echipa mult mai bună. Dacă meciul începe de la 2-0 nu ai nicio șansă cu o echipă mult mai valoroasă. Am greșit și nu am voie să fac asemenea greșeli pentru că am experiență. Eu trebuie să dau încredere la jucători, dar se întâmplă și să greșești”, a spus ”eroul” sibienilor, Viera, după meci.

Caiado, sibianul împrumutat cu larghețe de Anamaria Prodan la FCSB în Liga Europa – atunci patroana-impresar spunea: ”cât despre comentariile cum că Ana îl ajută pe Gigi Becali este adevărat că am să îl ajut oricând va avea nevoie şi nu mă interesează ce spun ceilalţi” – a făcut o declarație șoc: ”Sunt mândru de echipa mea, chiar dacă azi am pierdut cu 5-0”. Apoi, a explicat că nu regretă că a plecat de la FCSB: ”Nu regret că n-am rămas la FCSB, când iau o decizie e cea mai bună pentru mine. A  fost un grup bun acolo, dar experiența cu FCSB nu a fost ok pentru ca am pierdut meciul și nu ne-am calificat mai departe”.

Antrenorul sibienilor, spaniolul Ruben Albes, a părut șocat de ce s-a întâmplat pe teren, mai ales că în mandatul lui de până acum de la Sibiu a demonstrat că este un tehnician valoros, în ciuda celor doar 35 de ani ai săi. ”Noapte grea pentru noi, un meci foarte slab, nu am mai pierdut așa niciodată, dar sunt un antrenor tânăr. Le-am spus la pauză să joace ca și cum ar fi 0-0. Toată lumea o să mă distrugă pe mine,dar le spun suporterilor să creadă în noi”, a declarat ibericul.

Cornel Dinu: ”O apărare penibilă”

Invitat la Telekom Sport, fostul internațional Cornel Dinu a desființat apărarea lui Hermannstadt, ridicând câteva semne de întrebare în ceea ce privește prestațiile unor jucători: ”O apărare penibilă a celor de la Hermannstadt. La golul doi şi trei gafele lui Viera au fost decisive. Caiado a fost pe post de planton. Face un simplu act de prezenţă. Mi s-a părut suspect de vulnerabilă partea dreaptă de la Sibiu, Scarlatache şi Viera. Viera a apărut pe la Curtea de Argeş, pe la Sepsi, unde a avut momente dubioase, nu doar de poziţionare. Ce nu se leagă deloc e poziţia lui Scarlatache... Viera a făcut un fel de schimbare de paşi de horă. E inadmisibil. Au fost cinci ocazii în prima repriză şi a fost 4-0”, a declarat ”Procurorul” după meci.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net