FCSB, egalată de propriul portar la Călărași

Ultima actualizare:

    Bălgrădean a gresit decisiv la golul Dunării CălărașiFOTO: Sportpictures.eu
Bălgrădean a gresit decisiv la golul Dunării CălărașiFOTO: Sportpictures.eu

Debut dezamăgitor de sezon pentru FCSB, echipă care după transferurile din pauza competițională se vedea deja campioană. Dunărea Călărași i-a scos pe foștii steliști din visare și a terminat la egalitate, 1-1, cu vicecampioana.

FCSB a așteptat cu încredere, dar și cu teamă primul meci oficial al anului. Cu încredere, pentru că pe bancă se afla un nou antrenor, iar în lot câțiva jucători despre care patronul Gigi Becali vorbește ca și cum ar fi pus mâna pe viitoarele staruri ale fotbalului mondial. Cu teamă, pentru că în perioada de pregătire bucureștenii au fost printre puținele echipe care nu au bătut pe nimeni și, în plus, pentru că meciul avea loc la Călărași, în fața echipei antrenate de refuzatul Dan Alexa.

Începutul meciului le-a fost favorabil FCSB-iștilor, care au marcat relativ repede, în minutul 16. Atunci, Dennis Man, jucătorul estimat de Gigi Becali la 40 de milioane de euro, a șutat din unghi, de la 14 m, și a înscris la colțul lung. Nici nu a apucat Gigi Becali să numere în gând milioanele cu care i-a crescut cota favoritului său, că gazdele au reușit imposibilul: în minutul 30, mingea șutată slab de Mediop, care a profitat de o ezitare a lui Planic, a fost scăpată în plasă de portarul Bălgrădean.

Până la final, deși pe teren a fost introdus și Florentin Matei, omul despre care Becali spunea că va fi noua stea a echipei, nimic nu s-a mai schimbat în favoarea bucureștenilor. Din contră, ei au fost ajutați de arbitru în minutul 90, atunci când nu a acordat penalty când Bălgrădean l-a faultat dur în careu la un duel aerian pe Dobrosavlevici, lovindu-l cu genunchiul în rinichi. Căpitanul gazdelor a fost transportat apoi cu ambulanța la spital, dar pentru Hațegan nimic nu a contat, astfel că meciul s-a încheiat 1-1.

La finalul partidei, portarul Bălgrădean era foarte dezamăgit de prestație: ”Îmi pare rău, îmi cer scuze faţă de colegii mei. Au muncit exemplar, meritam cele 3 puncte, dar vorbele sunt de prisos acum. Am pierdut două puncte din cauza mea azi. Nu mi-a reproşat nimeni nimic. Nu a fost să fie, meritam victoria, dar nu am putut şi am pierdut două puncte din cauza mea”, a spus el.

Nici Mihai Teja nu era mai fericit după acest meci de debut pe banca FCSB-ului: ”Ne doream foarte mult să câştigăm, nu e nimic pierdut, mai sunt multe meciuri de jucat. Nu e vina lui Bălgrădean, e vina tuturor. Toţi avem să ne reproşăm ceva, sunt multe lucruri de rezolvat, trebuie să muncim mult mai mult", a declarat Teja la Digisport.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net