FCSB a pierdut al treilea meci consecutiv. De data aceasta FC Hermannstadt a fost cea care a învins echipa bucureșteană, scor 1-0.


Unicul gol al meciului a fost marcat de Romario Pires, în minutul 12, dintr-un penalty destul de ușor acordat.

La finalul partidei, antrenorul bucureștenilor, Toni Petrea, era foarte supărat pe elevii săi: ”Pot să fiu supărat după trei meciuri în care nu câştigăm, nu reuşim să marcăm. E o dezamăgire, trebuie să strângem rândurile, să schimbăm foarte multe lucruri, cel puţin în atitudinea noastră şi în determinarea când intrăm pe teren. Rămâne de văzut ce trebuie să facem. Trebuie să ieşim cât mai repede din această serie negativă. Nu pot să mă declar total nemulţumit de aspectul jocului. Dar avem momente în care exagerăm cu acţiuni individuale” a spus Petrea pentru posturile care transmit Liga I.

La rândul său, tehnicianul sibienilor, Liviu Ciobotariu, s-a aflat chiar la prima victorie cu Hermannstadt, așa că era fericit: ”O victorie de moral. Aşteptam de mult această victorie. În ultimele partide am tot avut evoluţii oscilante. Astăzi am făcut un joc foarte bun, am fost foarte bine organizaţi defensiv, ne-am creat şi trei sau patru ocazii de a marca, am avut şi şansă. Îi felicit pe jucători pentru modul cum s-au luptat, cum au gestionat fiecare minut al jocului. Cred că puteam să mai marcăm pe contraatac, dar n-am fost inspiraţi la finalizare”, a spus Ciobotariu pentru posturile care transmit Liga I.

 
 
Loading...