FCSB a jucat cu juniori, CFR Cluj a învins și e gata de finala Ligii 1, cu Craiova

Ultima actualizare:

    Bucuria clujenilor după victoria obținută în fața juniorilor de la CFR ClujFOTO: Sportpictures.eu
Bucuria clujenilor după victoria obținută în fața juniorilor de la CFR ClujFOTO: Sportpictures.eu

CFR Cluj a învins vineri seară, cu scorul de 2-0, la București, pe FCSB, într-un meci care ar fi trebuit să fie o partidă strânsă dacă patronul Gigi Becali nu decidea să își bată joc de competiției.

CFR Cluj s-a impus cu scorul de 2-0 pe Arena Națională, grație golurilor marcate de Susic (min. 86) şi Itu (min. 88), ambele cu largul concurs al portarului Andrei Vald. 

Antrenorul principal al FCSB, Toni Petrea, a dovedit că este, la fel ca și ceilalți, doar secundul patronului. El a introdus pe teren o echipă din care au lipsit vedete ca Denis Man, Florin Coman, Florin Tănase sau Ovidiu Popescu. Au apărut, în schimb, adolescenții Perianu, Niţă, Istrate și C. Dumitru. După pauză, Moruțan și Crețu au fost înlocuiți cu Pandele și Pantea.

La 30 iunie, patronul FCSB, Gigi Becali, declara că la meciul cu CFR Cluj din play-off-ul Ligii I va trimite pe teren o echipă formată din juniori, aşa cum a procedat CSU Craiova în partida cu FC Viitorul, din finalul sezonului 2016/2017, când echipa lui Gheorghe Hagi a devenit campioană.

Toni Petrea a încercat să explice deciziile tehnice ale lui Gigi Becali

După meci, antrenorul Toni Petrea încerca să explice deciziile luate ca și cum ar fi fost ale lui: ”Au fost jucători care au avut o perioadă liberă, o săptămână, opt zile”, a spus el referindu-se la absența de pe teren a vedetelor Man, Coman și Tănase.”Sincer vă spun că gândidu-ne la ce s-a întâmplat sezonul acesta, câte accidentări au fost, chiar mi-a fost teamă să nu vină după o săptămână de pauză şi să-i bag să joace chiar şi 45 de minute sau 30 de minute să riscăm vreo accidentare. Plus că a fost şi dorinţa de a-i vedea la lcucru pe aceşti copii, să le vedem potenţialul la care se află. I-am chemat pe cei trei pentru că teoretic mai avem un meci, nu puteam să le dau liber, cu cine mai jucăm? Se joacă la două, trei zile, nu poţi să ţii ritmul cu aceşti copii şi trebuie să avem tot lotul lângă noi, cu noi. Aceşti copii sunt în cadrul academiei, vor veni la antrenamentele noastre, mulţi dintre ei vor face parte din lotul primei echipe”, a spus tehnicianul încercând să acopere în fața presei deciziile luate de el, dar cu mintea patronului.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net