FCSB nu a mai reușit minunea în Liga Europa

Ultima actualizare:

    Slovan Liberec s-a impus după două lovituri de capFOTO: Sportpictures.eu
Slovan Liberec s-a impus după două lovituri de capFOTO: Sportpictures.eu

Cu o echipă decimată de coronavirus, doar cei mai optimiști fani mai puteau spera la o calificare a FCSB în play-off-ul Ligii Europa.

15 jucători au privit din izolare cum coechipierii lor mai rezistenți la coronavirus au luptat într-un război inegal cu Slovan Liberec. Cehii s-au impus cu scorul de 2-0, prin golurile marcate, după cornere, de Yusuf Helal (min. 64) şi Michael Rabusic (min. 82). Cu un cap mai înalți decât apărătorii noștri, aceștia au reușit, probabil, cele mai ușoare goluri din carieră.

Așa cum au anunțat, bucureștenii au început cu trei jucători legitimați peste noapte, Gabriel Enache, David Caiado şi Goran Karanovic, numai că ghinionul și-a arătat fața din minutul 10, atunci când ultimul a părăsit terenul accidentat. Mai mult, în minutul 20, FCSB a rămas în 10, Cană fiind eliminat. În aceste condiții, șansele și așa mici de calificare au devenit inexistente, în ciuda paradelor lui Straton, care a făcut ca meciul de aseară să se termine doar cu o înfrângere și nu cu o catastrofă.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net