FCSB nu vrea să joace fotbal printre nămeţi

Ultima actualizare:

    FCSB s-a speriat de vremea de afară şi n-a vrut să joace meciul de la Sibiu, din Cupa României, dar până la urmă va alinia un mix de rezerve şi junioriFOTO: Sportpictures.eu
FCSB s-a speriat de vremea de afară şi n-a vrut să joace meciul de la Sibiu, din Cupa României, dar până la urmă va alinia un mix de rezerve şi junioriFOTO: Sportpictures.eu

AFC Hermannstadt, locul doi din liga secundă, s-a pregătit ca pentru carnaval de vizita roş-albaştrilor. Şi-au închiriat nocturnă mobilă, prima din istorie, au tuns gazonul, au şters scaunele şi au încercat să vândă cât mai multe bilete. Iarna le-a stricat însă petrecerea şi au fost la un pas să rămână singuri la masă. Oaspeţii vor veni până la urmă, dar îmbufnaţi şi nu cu ce au mai bun.

FCSB a jucat deja un meci de rugby în loc de fotbal, cu Sepsi Sfântu Gheorghe, pe Arena Naţională, şi nu-şi mai dorea altul azi. Conducerea vicecampioanei a cerut astfel amânarea partidei din Cupa României, programată pentru miercuri, 28 februarie, la ora 18:30, şi nici nu se gândeau roş-albaştrii că nu vor avea câştig de cauză. Federaţia Română de Fotbal i-a refuzat însă, iar Gigi Becali a luat foc. A vrut mai întâi să refuze deplasarea, dar, ameninţat cu penalităţi dure, s-a răzgândit şi a mers în cele din urmă la Sibiu. Nu se va omorî însă cu firea şi probabil se va juca ceva care rar va semăna cu fotbalul. “Eu știu că Felix Grigore de la Federație nu a fost de acord cu amânarea. Nu cred că Răzvan Burleanu s-a implicat. L-am întrebat pe Argăseală ce se întâmplă dacă nu mergem la meci și pierdem cu 3-0. Mi-a zis că riscăm să avem probleme, să se spună că desconsiderăm competiția. În plus, Burleanu e dușmănos și controlează comisiile de la FRF. Poate ne depuncta, la răutatea pe care o are.

FRF spune că nu va fi cod portocaliu

Am vrut să mergem cu copiii. Am zis să se ducă să joace. Știu că joacă titularii. Dică a decis să joace cu oamenii de bază, că avem timp de refacere până la meciul din Liga 1. Le-am zis să nu riscăm să jucăm dacă e vreme urâtă. Nu știu exact dacă vor juca. Să hotărască atunci!”, a spus Becali pentru GSP.ro. FRF se apără însă printr-un comunicat simplist pus pe site-ul oficial al instituţiei şi spune că nu Sibiu nu e sub cod de frig şi ninsori şi se poate juca, deşi nimeni nu a văzut cum arată gazonul, adică execrabil. “FRF menține echidistanța față de membrii săi, fără a favoriza sau defavoriza pe vreunul dintre ei. Botoșani - Iași a fost amânată pentru că la ora de disputare a meciului județul Botoșani se va afla sub cod portocaliu de ger.


    Aşa arată acum stadionul din SibiuFOTO: Sportpictures.eu
Aşa arată acum stadionul din SibiuFOTO: Sportpictures.eu

Este singurul meci care s-ar fi disputat în aceste condiții dintre cele patru din sferturile de finală ale Cupei României. În județul Sibiu nu s-a anunțat cod portocaliu de ger, așa cum nici în județul Dolj nu va mai fi cod portocaliu de temperaturi scăzute la ora de disputare a partidei CS U Craiova – Dinamo București. Departamentul de Competiții poate amâna partidele doar în caz de forță majoră, iar în cazul celorlalte trei partide nu are nici un suport juridic să facă acest lucru”, anunţă oficialii.

Arbitri străini pentru FCSB cu CSMS Iaşi

Roş-albaştrii au cerut LPF-ului arbitri străini pentru meciurile din play-off, iar Gino Iorgulescu a supus ieri la vot acest lucru. Trupa lui Gigi Becali a primit acest drept, dar e cam degeaba, asta pentru că se va întâmpla doar dacă şi cealaltă echipă e de acord. Cum Craiova, Astra, CFR şi Viitorul au votat împotriva ideii, se subînţelege că doar dubla cu moldovenii va avea brigadă de peste hotare. Mare dezamăgire, pentru că nu de Iaşi îi era frică FCSB-ului, ci de ardeleni şi olteni.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
baza mihail kogalniceanu 02 foto Facebook Baza 57 Aeriana Mihail Kogalniceanu jpg
image
image
image
image
image
image
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Rafael Nadal (EPA) jpg
Dinamo Poli Iasi (Sportpictures) jpg
Dan Petrescu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net