Cei de la FCSB, echipa lui Gigi Becali, s-au adresat la TAS, dorind să fie recunoscuţi drept campioni, deşi Viitorul a câştigat titlul. S-a pornit un război, iar roş-albaştrii susţin că vor avea câştig de cauză. Ei anunţau că dosarul va fi analizat în regim de urgenţă, dar până la data de 10 august nu se află pe agenda TAS. Atunci se vor disputa deja tururile preliminare pentru Liga Campionilor, participarea în această competiţie şi automat milioanele de euro de aici reprezentând adevărata miză.


Viitorul şi FCSB au terminat la egalitate, 44 de puncte, în play-off-ul Ligii I, iar LPF susţine că-n acest caz, departajarea se face la rezultatele directe din play-off, adică Viitorul este noua campioană. Dar, cei de la FCSB spun că analizând regulamentul se descoperă că trebuie să se ţină cont de toate rezultatele directe, şi din sezonul regulat şi din play-off. În această situaţie, FCSB ar trebui să obţină titlul.

S-a ajuns la TAS, iar aici oficialii Viitorului au refuzat ca dosarul să fie analizat de urgenţă. Cazul va fi stabilit după data de 10 august, până atunci agenga TAS fiind plină.

Tragerea la sorţi a meciurilor din turul trei preliminar al Ligii Campionilor va avea loc la 14 iulie, iar partidele din această fază se vor disputa la 25-26 iulie (turul) şi 1-2 august (returul). Aici, Viitorul va intra pe traseul campioanelor, iar FCSB pe cel al non-campioanelor.

În acest caz, FCSB va avea adversari dificili şi misiunea de a ajunge în grupele Ligii Campionilor e ca şi pierdută.

 

 
 
Loading...
Citeste tot despre: