FCSB a remizat cu Sepsi și CFR Cluj poate deveni marți campioană

Ultima actualizare:

    Sepsi a încurcat-o pe CFR Cluj în lupta pentru titluFOTO: Sportpictures.eu
Sepsi a încurcat-o pe CFR Cluj în lupta pentru titluFOTO: Sportpictures.eu

FCSB a revenit de la 0-2 la 2-2 la Sfântu Gheorghe, cu Sepsi, dar asta nu a fost de ajuns pentru a rămâne la mâna ei în lupta pentru titlu. CFR Cluj are nevoie de o victorie la Botoșani pentru a deveni matematic campioană pentru a patra oară consecutiv.

Sepsi a condus cu 2-0 prin golurile marcate de Petrila ’69 şi Dumiter ’72, dar bucureștenii au egalat prin Buziuc ’81 şi Tănase ‘90+2. Cu acest rezultat, FCSB e la trei puncte în spatele clujenilor, care la egalitate de puncte au avantajul că nu li s-a rotunjit punctajul după rotunjire, ca în cazul bucureștenilor. Drept urmare, dacă CFR va câștiga meciul de marți seară, de la Botoșani, va deveni campioană cu o etapă înainte de final.

„Cred că nu am făcut un meci bun în această seară. Şi egalul pe care l-am făcut nu l-am meritat, jocul nostru nu a arătat deloc bine. Am arătat ca o echipă slabă din toate punctele de vedere. Acum nu mai stăm la mâna noastră, stăm la mâna Botoşaniului. Sperăm să îi încurce.... Nu ştiu, vedem ce va fi. Spun eu că campionatul nu s-a jucat în această seară. Am pierdut puncte destul de uşor, ne-au egalat în minutul 93, am pierdut puncte multe şi în sezonul regulat... asta e, nu cred că am pierdut aici campionatul”, a spus după meci mijlocașul bucureștenilor, Olaru.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net