Lider în Liga 1 la finalul turului, FCSB se află într-un stagiu de pregătire în Antalya până în 14 ianuarie. Și cum despre echipa bucureșteană gsp.ro a scris că riscă să intre în carantină, 14 zile, la revenirea acasă, Gigi Becali a avut o reacție prin care a încercat să calmeze lucrurile.


Finanțatorul a declarat, la Digi Sport, că FCSB nu va trebui să intre în carantină la revenirea în România după pregătirea în Turcia, încadrându-se într-o prevedere referitoare la echipele care participă la competiţii sportive. ”Nu mai voiam să fac intervenţii publice. Excepţie de la lege fac echipele care participă la competiţii sportive. Ce înseamnă asta? Omul se duce, stă izolat sau joacă fotbal, dar competiţie sportivă înseamnă şi pregătire. Nu trebuie să fie un meci neapărat. Pregătim competiţia. Noi ne-am interesat când am plecat. Am cerut hârtie. Ne-au zis că nu ne dau hârtie dinainte. Dar ne-a zis DSP că vom da declaraţie când revenim în ţară. Că am făcut pregătire sportivă în Turcia şi că am stat la un hotel şi în ce condiţii am făcut-o. O să zicem că nu avem simptome de COVID-19, că n-am luat legătura cu nicio persoană, că ne-am pregătit. Mai mare siguranţă e că nu jucăm amicale, nu avem cum să luăm virusul. E mai sigur când faci doar pregătire decât când joci cu alţii. Unii, de la autorităţi, n-au habar nici să dea tratamente, dar au opinii despre asta. Habar n-au. Aşa e România, e incompetenţă mare. Nu plecam dacă nu aveam asigurare. Dacă nu e legal, aia e, ne dăm în judecată. Să zică judecătorul şi gata. N-au cum să ne bage-n carantină, că nu îi lasă legea”, a spus Becali.
Oficialul a comentat și faptul că FCSB e singura echipă de fotbal din România care s-a  pregătit în străinătate în contextul pandemiei de COVID-19. ”Celelalte cluburi n-au inteligenţă, de asta n-au mers în străinătate. Dacă aveau, întrebau la DSP. De aia au intrat în faliment, că n-au inteligenţă.
FCSB urmează a disputa meciul cu Astra Giurgiu, în 15 ianuarie.

 
 
Loading...