FCSB şi Craiova se revanşează în Liga 1

Ultima actualizare:

    Denis Alibec le-a rămas dator  fanilor de la FCSB în meciul  cu Plzen şi speră să-şi  ia revanşa contra oltenilorFoto: Mediafax/Răzvan Păsărică
Denis Alibec le-a rămas dator fanilor de la FCSB în meciul cu Plzen şi speră să-şi ia revanşa contra oltenilorFoto: Mediafax/Răzvan Păsărică

Egalul cu Plzen şi înfrângerea în faţa lui AC Milan au durut, dar în fotbal nu e timp pentru lamentări! FCSB şi Craiova trebuie să intre azi iar pe teren şi să tranşeze un derby cu implicaţii de play-off, chiar dacă e devreme să ne gândim la asta. Cei mai datori sunt oltenii, care pot profita de problemele adevrsarilor.

CS U a jucat în forma actuală de 9 ori împotriva roş-albaştrilor şi palmaresul e catastrofal! 8 victorii pentru bucureşteni şi doar un egal, chiar la primul meci direct, la 1 martie 2015.Duminică, 30 iulie, pare să fie însă momentul perfect pentru spargerea acestui embargou! Deşi pe ambele echipe le aşteaptă retururile din cupele europene, e clar că FCSB are presiunea cea mai mare.Vicecampioana e disperată să treacă de Plzen în deplasare, asftel riscând să nu câştigă niciun euro de la UEFA, deşi Gigi Becali miza pe 30 de milioane. Cu Budescu accidentat şi Alibec încă nerefăcut complet, Nicolae Dică îşi va menaja probabil greii pentru deplasarea crucială de miercuri.Şi oamenii lui Devis Mangia au meci mare joi, pe San Siro, dar la ei nu există sabie deasupra capului. Nimeni nu crede că poate învinge Milanul în Italia, iar partida va fi una de salvare a impresiei bune lăsate în turul de la Severin.Iar atitudinea lui Alexandru Băluţă de după meciul cu lombarzii demonstrează că CS U ia mai în serios decât FCSB confruntarea care va avea loc duminică seară, 30 iulie, pe Arena Naţională, de la ora 21:00.„Va fi un meci greu, trebuie să repetăm tot ce am făcut bine cu AC Milan. Trebuie să ne refacem cât mai repede, pentru că nu mai e timp. Cred că vom fi mai proaspeţi decât cu italienii”, a spus Băluţă despre obsesia de a se răzbuna în sfârşit pe echipa în faţa căreia a pierdut sezonul trecut toate cele patru meciuri directe.Au fost două înfrângeri cu 1-2 în sezonul regulat şi alte două fără gol marcat, în play-off, scoruri 0-1 şi 0-3. Şi FCSB are însă motive de răzbunare pe olteni!Gigi Becali a făcut un scandal monstru în finalul stagiunii precedente, când a acuzat-o pe CS U că a folosit juniorii în faţa Viitorului, facilitându-i echipei lui Hagi drumul spre titlu.

Joacă cinci meciuri în două săptămâni

FCSB şi CS U Craiova vor începe un maraton fotbalistic, ambele echipe urmând să joace nu mai puţin de cinci partide oficiale în doar 14 zile.

După confruntarea directă, roş-albaştrii şi oltenii vor disputa în medie un meci la mai puţin de trei zile distanţă, ceea ce a fost tot timpul o problemă pentru români.Alibec şi compania vor ajunge la o lună fără puază după ce le vor întâlni pe Plzen, Chiajna, Iaşi şi Astra.În schimb pe alb-albaştri îi aşteaptă două deplasări, la Milano şi la Juventus, dar cel din Bucureşti, plus două meciuri pe teren propriu, cu Astra şi Botoşani.


    Zlatinski e pregătit pentru  iureşul de săptămâna viitoare
Zlatinski e pregătit pentru iureşul de săptămâna viitoare
image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net