FCSB și-a luat fundaș pentru play-off-ul Ligii 1

Ultima actualizare:

    Andrei Miron și francezul Gnohere vor fi coechipieri abia din luna martieFOTO: Sportpictures.eu
Andrei Miron și francezul Gnohere vor fi coechipieri abia din luna martieFOTO: Sportpictures.eu

Gigi Becali, patronul FCSB, a mai dat o lovitură la transferuri: l-a luat pe fundașul Botoșaniului, Andrei Miron, cel mai bine cotat jucător al revelației Ligii 1.

Mai mult, Gigi Becali a făcut o afacere în stilul propriu, adică fotbalistul în vârstă de 25 de ani, va putea evolua la Botoșani în primele trei etape de la reluarea campionatului. ”Să vedem cum o să facem. O să facem actele de acum. O să rămână la ei și o să joace două sau trei meciuri acolo, câte o să poată, până se încheie perioada de transferuri. După o să vină la noi. În play-off îl avem. Eu l-am dorit mai de mult. A venit gratis și o să ia el 30%. E o afacere bună”, a spus Gigi Becali pentru Digi Sport. Conform aceleiași surse, Miron a semnat pe trei ani cu bucureștenii și va câștiga 12.000 de euro pe lună. Practic, el va lua o lună și jumătatei bani ca să joace la Botoșani, căci perioada de transferuri se va încheia la 17 decembrie. Astfel, el va prinde trei dintre cele patru etape rămase de disputat din sezonul regulat la echipa din Moldova, contra formațiilor Chindia Târgoviște, AFC Hermannstadt și Sepsi Sfântu Gheorghe.

Miron e al doilea jucător care va veni în această iarnă la FCSB, după ce Darius Olaru, mijlocașul formației Gaz Metan Mediaș, a început deja pregătirea alături de noii săi coechipieri.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net