FCSB speră până la capăt în lupta pentru titlu

Ultima actualizare:

    FCSB a rămas în cursa pentru titlul după meciul de la Craiova
FCSB a rămas în cursa pentru titlul după meciul de la Craiova

Victoria de la Craiova (2-0) le permite celor de la FCSB să aibă în continuare şanse la titlu.

Indiferent de rezultatul meciului Astra – CFR Cluj de astăzi, campioana Ligii I se va decide în ultimele două etape ale play-off-ului. După ce a bătut Craiova la ea acasă, FCSB speră ca oltenii să încurce liderul la finalul săptămânii.

Marele derby FCSB – CFR Cluj din ultima rundă a sezonului va avea miză doar dacă roş-albaştrii se vor afla la ora meciului la cel mult două puncte în spatele echipei lui Dan Petrescu. Dacă distanţa dintre cele două formaţii ar fi de trei puncte, atunci CFR-ul va fi campioană, având „prioritate” la egalitate din cauza faptului că FCSB a beneficiat la startul play-off-ului de acea rotunjire aplicată după înjumătăţirea punctelor. „Înainte de meciul cu CFR eu vreau să am un punct în faţă. Ei o să fie bătuţi astea două etape şi noi o să avem nevoie de meci egal”, spunea patronul Gigi Becali după succesul cu 2-0 din Bănie, imaginându-şi cel mai optimist scenariu pentru echipa sa.

Cert e faptul că mare parte din şansele la titlu ale FCSB-ului vor depinde de rezultatul partidei din etapa viitoare din Gruia dintre CFR Cluj şi Craiova. „Sunt semne că Dumnezeu vrea să ne dea nouă titlul. Dacă joacă aşa cum a jucat cu noi, Craiova îi bate pe ăia!”, a mai afirmat Becali. „Noi trebuie să ne facem datoria, să câştigăm şi să sperăm. Există adrenalină şi credem în şansa noastră. Sunt încrezător că putem lua titlul”, a completat antrenorul Mihai Teja. Până la derby-ul cu CFR, FCSB mai are de disputat un meci, în deplasare cu Sepsi.

CSU Craiova are toate motivele să facă un meci mare acasă la CFR Cluj şi să dea astfel o mână de ajutor FCSB-ului. Dacă nu vor câştiga, atunci oltenii riscă să piardă pe ultima sută de metri calificarea în cupele europene. Pentru a nu depinde de rezultatul din finala Cupei României (Viitorul – Astra, la 25 mai), Craiova are nevoie să termine campionatul pe poziţia a treia, înaintea grupării lui Hagi. Între cele două echipe e acum o diferenţă de trei puncte, însă Viitorul are de partea sa atuul că va trece peste Craiova la egalitate de puncte, iar în ultima etapă e programat meciul direct de pe „Oblemenco”. „Obiectivul e locul trei şi trebuie să câştigăm ambele meciuri pe care le mai avem”, a afirmat antrenorul craiovenilor, Corneliu Papură.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Rafael Nadal (EPA) jpg
Dinamo Poli Iasi (Sportpictures) jpg
Dan Petrescu (Sportpictures) jpg
Evan Ndicka (Youtube) jpg
tartan track 2678544 1280 jpg
zeta grecia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net