FCSB-ul lui Becali vrea titlul de la TAS

Ultima actualizare:

    Fotbaliştii de la FCSB  au părăsit dezamăgiţi terenulFoto: David Muntean
Fotbaliştii de la FCSB au părăsit dezamăgiţi terenulFoto: David Muntean

Încă o dată, judecătorii de la Lausanne sunt chemaţi să ia decizii importante pentru fotbalul românesc. Acum, TAS se va pronunţa asupra plângerii pe care cei de la FCSB sunt hotărâţi s-o formuleze în zilele următoare.

Practic, clubul lui Gigi Becali vrea să-i “fure” titlul Viitorului, bazându-se pe aspectele neclare din regulamentul Ligii Profesioniste de Fotbal. Oficialii LPF susţin că într-un sezon sunt două campionate diferite (sezonul regulat şi play-off), iar departajarea prin rezultate directe se face pentru fiecare caz în parte.


    Gigi Becali
Gigi Becali

De partea cealaltă, FCSB-iştii se leagă de faptul că termenul “campionat” nu poate fi împărţit, caz în care roş-albaştrii ar avea avantaj la cele patru “directe” cu Viitorul. “Sunt convins că vom sărbători, cu o mică întârziere, titlul cu numărul 27”, a spus încrezător managerul Mihai Stoica după ultima etapă a play-off-ului. Judecătorii de la TAS vor decide în acest caz cât de repede posibil, asta pentru că UEFA are stabilit un termen, la începutul lunii iunie, în care fiecare ţară trebuie să-şi desemneze echipele participante în cupele europene. “Din păcate, se pare că nu ştiu să piardă. Asta e, îmi vine să râd, dar uleiul iese întotdeauna la suprafaţă”, a declarat Gică Hagi despre procesul care va trebui să consfinţească titlul cucerit de Viitorul.

image
image
image
image
image
image
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net