La câteva ore după meciul din Serbia, cu Backa Topola (6-6, 5-4 la lovituri de departajare), FCSB a anunţat că partida cu Slovan Liberec, contând pentru turul 2 preliminar din ediția 2020/2021 a Ligii Europa, se va disputa joia viitoare, pe stadionul „Marin Anastasovici”, din Giurgiu.


Pe site-ul fcsb.ro s-a subliniat: „FCSB a obţinut calificarea în turul 3 preliminar al UEFA Europa League după ce a trecut de FK TSC Backa Topola, din Serbia, la loviturile de departajare (6-6 în 120 de minute, 5-4 după penalty-uri). Roş-albaştrii o vor întâlni pe Slovan Liberec, din Cehia, într-o partidă care se va disputa joia viitoare, începând cu 21:30, pe Stadionul Marin Anastasovici, din Giurgiu”, se arată pe site-ul fcsb.ro.
Cum pe Arena Națională se schimbă gazonul, formația bucureșteană va juca tot acolo și meciul de campionat cu FC Argeș, programat duminică, 20 septembrie,  la ora 21.30. 
În ultimele zile, au fost depistați infectaţi cu COVID-19 jucătorii Andrei Miron, Andrei Vlad, Sergiu Buş, Andrei Pandele, Ovidiu Popescu, Ionuţ Vînă, Florin Tănase, Iulian Cristea şi Darius Olaru, precum și majoritatea membrilor staff-ului tehnic, și anume Anton Petrea (antrenor principal), Thomas Neubert (preparator fizic), Horea Codorean (preparator fizic), Sorin Cristof (kinetoterapeut), Bogdan Stoica (analist video), Marius Ianuli (team manager), Mihai Stoica (director sportiv), Ovidiu Kurti (kinoterapeut) şi Marius Popa (antrenor de portari).

 
 
Loading...