FCSB: Vine Nedelcu, Teixeira semnează la noapte, o nouă ofertă pentru Moruţan!

Ultima actualizare:

    Patronul FCSB-ului a pus tunurile pe jucătorii lui după evoluţia de la Mediaş şi se teme de jocul din Liga Europafoto: Click!
Patronul FCSB-ului a pus tunurile pe jucătorii lui după evoluţia de la Mediaş şi se teme de jocul din Liga Europafoto: Click!

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a dezvăluit stadiul transferurilor, Dică urmând să aibă în curând sub comandă doi jucători noi.

"Am mărit oferta de la trei milioane la 3,5 milioane (n.r. - pentru Nedelcu şi Coman). Cei 500.000 în plus erau pentru Coman. Nedelcu rămâne la 1,5 milioane. Două milioane ofertă pentru Florinel Coman. Nedelcu deja trebuie să facem actele astăzi am înţeles. Normal, din partea Viitorului a sunat, mi-a spus Argăseală că vor să facă actele astăzi. Mai rămân negocierile privind salariul jucătorului. Am vorbit cu impresarul. El a făcut o ofertă, noi alta. Am făcut o propunere şi am zis da sau nu! Impresarul (n.r - Pietro Chiodi) o fi zis <Uite că mai scot 2.000 sau 3.000>. Normal nu mă mai uit la două, trei mii, dar dacă se întinde prea mult coarda... Nu negociez la sânge, dar nu cedez încălcând principii, să-mi dai peste cap filozofia clubului. Adică la fiecare meci intrat  250 de euro, 500 de euro, la câştigarea campionatului 50.000... Dacă nu dau bani la câştigarea campionatului la nimeni, nu o să-i dau lui Nedelcu. Nu dau la nimeni bani că joacă fotbal, cum să dau bani pe intrat pe teren? Nu o să schimb acum principiile şi strategia financiară a clubului pentru Coman (n.r. - Nedelcu). I-am zis <astea, scoatele>, că nu schimb strategia clubului pentru un jucător. Nedelcu are (n.r - salariu) 12.000 primii doi ani, apoi 13.000, 14.000, 15.000. Contract pe cinci ani. Şi 20.000 la semnătură. Şi Europa League şi Champions League cum au toţi jucătorii. Teixeira în noaptea asta vine şi semnează. Teixeira a sperat că îl ia Şumudică şi nu l-a luat. Pe un an semnează Teixeira. Trebuia să se primească de la Moruţan un răspuns, Moruţan de la Botoşani. I-am spus lui Vali să-i facă o ofertă de 600.000 şi trebuia să primească răspuns astăzi. Am zis dau 600.000 şi îl las la ei să joace", a spus Becali la Digi Sport.

Gigi Becali a detaliat situaţia lui Coman: "Eu ce am auzit, că are o ofertă de trei milioane, dar banii plătiţi în trei ani. Mi s-a spus că pe Hagi îl tentează mai mult oferta mea, pentru că eu dau banii toţi o dată, plus 20 la sută procent. Eu în doi ani, doi ani jumătate îl vând, că nu îl ţin mai mult pe Coman. Lui Nedelcu sau lui Coman nu-i mai dau eu 14-15 mii, îi dă Real Madrid, Barcelona. Eu pe Coman îl vând cu 30 de milioane, mai ia încă şase milioane. Deci două cu şase, opt milioane ia Gică în trei ani. Eu cred că Gică vrea să-l mai ţină pe Coman, să rişte, numai că părerea mea, de la Viitorul nu cred că-l poate vinde cu mai mult de două milioane. La Steaua, la ora asta, este altceva. Eu am echipă puternică, spulber tot anul acesta. Şi pe Coman sunt dispus să plătesc două milioane şi să îl las acolo să joace".

Finanţatorul FCSB a completat: "O echipă din Anglia a oferit zece milioane. Ofertă scrisă a venit la club, dar nu m-a interesat. Eu nu vreau să fac comerţ la fotbal, sunt buni banii şi e tentantă oferta pentru Alibec. Dar am mari speranţe în el în calificare şi în cupele europene şi mult mai mulţi bani se câştigă acum din calificări decât din vânzarea de jucători. Mai ales că la anul. Noi am primit acele circulare de la UEFA, care ne spun aşa: de la anul se ia în calcul 30 la sută istoria şi palmaresul. De la anul Steaua va fi cap de serie şi în play-off va fi în urna a doua valorică în grupe. Şi în funcţie de istorie se vor da 30 la sută banii, consederabil mai mulţi, aproape dublu, 40-50 de miliioane de euro. Eu nu-mi mai permit să pierd la anul campionatul. Eu pe Boldrin nu-l mai luam în calcul ca fiind printre titularii echipei, pac, a venit o ofertă. Enache, acum prea mare concurenţă. A venit o ofertă pentru Enache.... Parcă Dumnezeu îmi aduce şi îmi face echipa. Eu nu pot să-mi permit să risc campionatul viitor".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net