FCSB vorbeşte portugheza

Ultima actualizare:

    Junior Morais era așteptat  de șase luni la FCSBFoto: Sportpictures.eu
Junior Morais era așteptat de șase luni la FCSBFoto: Sportpictures.eu

Pintilii şi compania au ratat al doilea an la rând titlul, deşi au beneficiat de cea mai mare stabilitate financiară, iar Gigi Becali nu mai tolerează aşa ceva. Face transferuri pe bandă rulantă, astfel încât nimeni să nu-i stea în cale. A uitat însă de patriotul din el şi „înstrăinează” din nou echipa.

Constantin Budescu şi Ionuţ Larie sunt singurele achiziţii autohtone ale FCSB-ului în această vară, patronul echipei având în rest doar ţinte de peste hotare. Mai exact, e vorba despre vorbitori de portugheză, care au posibilitatea să domine vestiarul vicecampi-oanei. Junior Morais a fost prezentat oficial ieri, fundaşul stânga rezolvându-şi neînţelegerile juridice cu Astra. Lusitanul se adaugă brazilienilor William de Amorim şi Fernando Boldrin în lotul FCSB-ului, ridicând la trei numărul celor care vorbesc limba de origine galiciană. Campania de achiziţii e însă departe de final.

Filipe Teixeira e aproape şi el de a-şi da acceptul, Gigi Becali oferindu-i exact cât doreşte portughezul, adică 20.000 de euro pe lună. În plus, pe ţeavă mai este şi un fundaş central din Liga Sagres, astfel încât minimum cinci jucători vor vorbi portugheza la FCSB. Latifundiarul din Pipera jubilează şi crede că de această dată nimeni nu mai poate furniza surpriza de a-i fura titlul, nici măcar CFR-ul lui Dan Petrescu.

”CFR devine principala contracandidată la locul doi, pentru că de anul ăsta care vine Steaua o să bată cu 3-0, 6-0. Pe cine o să bată cu aceste scoruri? Pe toţi. Ei, toţi ceilalţi, se vor bate pentru locul doi de la anul. CFR Cluj va fi o contracandidată. Numai prin faptul că a venit Dan Petrescu şi se va bate la titlu. Şi nu sunt ironic. Este cel mai important transfer al lor”, a declarat Becali.

Kaka e fundaşul Tondelei dorit de vicecampioni


    Kaka (dreapta)  este dorit de FCSB
Kaka (dreapta) este dorit de FCSB

FCSB şi-a întărit atacul, dar tehnicianul Nicolae Dică are nevoie urgentă şi de fundaşi, mai ales după plecarea lui Gabi Tamaş. Astfel, după achiziţia lui Ionuţ Larie, românii au pus ochii pe Claudiano Bezerra da Silva - Kaka, un apărător de 36 de ani pe care l-au mai dorit şi în 2010. Acesta a jucat sezonul trecut în prima ligă portugheză, la Tondela, cu care abia s-a salvat de la retrogradare, şi va veni liber de contract. Kaka are în CV echipe ca Hertha Berlin, Deportivo La Coruna şi Braga.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net