Feriţi-vă de Aduriz!

Ultima actualizare:

    Bascii vin la Bucureşti cu ce au mai bun, dar vârful în vârstă de 36 de ani e cel mai periculos adversar
Bascii vin la Bucureşti cu ce au mai bun, dar vârful în vârstă de 36 de ani e cel mai periculos adversar

Athletic Bilbao a avut un sezon 2016-2017 foarte bun, şi s-a bătut până spre final pentru ultimul loc de Liga Campionilor. La un moment dat, trupa lui Ernesto Valverde s-a blocat însă şi a pierdut contactul cu Sevilla, încheind pe 7.

 Înseamnă doar Liga Europa pentru o echipă ambiţioasă care şi-ar fi dorit să stea la masa bogaţilor! După ani de încercări, pentru basci e tot mai evident că accederea în Liga Campionilor din postura de câştigătoare a Ligii Europa e un drum mai scurt decât cel prin Primera.

Astfel, spaniolii tratează serios lucrurile încă din turul 3 preliminar şi au venit la Bucureşti cu echipa de bază, din care lipseşte doar puştiul Inaki Williams, odihnit după Europeanul de tineret. Sunt însă prezenţi Raul Garcia, Susaeta, Iker Muniain, dar mai ales Aritz Aduriz! Veteranul în vârstă de 36 de ani a marcat 16 goluri sezonul trecut, fiind depăşit în topul golgheterilor doar de Messi, Suarez, Ronaldo şi Iago Aspas.

Aduriz e şi printre cei mai buni marcatori din istoria lui Bilbao, cu 143 de goluri înscrise în opt ani pe San Mames. Să sperăm că Maric şi Nedel­cearu, fundaşii centrali ai lui Dinamo, sunt pregătiţi pentru ce urmează!

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net