Fiicele lui Ilie Balaci, o viaţă în sport. Lorena a fost soţie de fotbalist, iar Liana a jucat tenis

Ultima actualizare:

    Lorena şi Liana Balaci, cele două fete ale regretatului Ilie Balaci au fost devastate de moartea subită a legendei CraioveiFoto: Click!
Lorena şi Liana Balaci, cele două fete ale regretatului Ilie Balaci au fost devastate de moartea subită a legendei CraioveiFoto: Click!

Fostul mare fotbalist a avut două fete rezultate din căsătoria cu Daniela, femeia care i-a fost alături 40 de ani. Destinul ambelor a fost legat de lumea tatălui lor.

Vestea că Ilie Balaci a murit duminică dimineaţă în urma unui atac cerebral le-a îngenucheat pe soţia şi fetele fostului fotbalist. Daniela Balaci şi cele două fiice, Lorena şi Liana, au ajuns de urgenţă la Craiova, oraşul unde fostul sportiv se afla temporar pentru derbyul dintre Universitatea Craiova și FCSB, programat aseară de la ora 21.00. Familia locuia în Bucureşti şi cu Oltenia nu prea avea treabă decât ocazional, când trăgea la mama lui Ilie. Iar acest lucru e de înţeles mai ales datorită activităţii celor două fiice. Lorena, 40 de ani, este prima născută în familia Balaci, iar destinul acesteia a fost fotbalul. S-a născut în anii de glorie ai lui Ilie şi a mers pe stadion mai mult decât un băiat. Adolescentă fiind, aceasta s-a căsătorit în 1998 cu fostul fotbalist al Universităţii Craiova, Eugen Trică, iar mariajul lor a durat 17 ani, până în urmă cu trei ani, când cei doi au divorţat.

Sicriul lui Ilie Balaci a fost dus la spital pentru necropsie
Sicriul lui Ilie Balaci a fost dus la spital pentru necropsie

Lorena este creatoare de modă, dar a cochetat şi cu impresariatul sportiv. Liana, fiica cea mică a lui Ilie şi a Danielei, n-a sărit departe de trunchi, dar a mers spre tenis. A jucat la nivel profesionist începând cu anul 2000 şi a ajuns până pe locul 161 WTA. În 2006 s-a căsătorit cu fostul tenismen român, Adrian Ungur. Liana i-a oferit lui Ilie Balaci o nepoţică, Eveline Elena, care acum are trei ani, iar Lorena doi nepoţi, pe Hristu (18 ani) şi Atanas (13 ani). Fiica cea mare a avut puterea să vorbească despre decesul tatălui ei. “Aşa a vrut Dumnezeu. Cu o seară înainte am vorbit cu el. Tata spunea mereu că va muri de tânar pentru ca Dumnezeu îl iubeşte şi ştie că nu s-ar putea descurca singur. Toată viaţa am luptat să-i port numele cu cinste. Am vrut mereu sa fie mandru de noi. Sper ca a fost”, a declarat Lorena.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net