Filip își pune cenușă-n cap: ”Unde să plec? Poate doar Sepsi să mă mai vrea...”

Ultima actualizare:

    Steliano Filip
Steliano Filip

Fundaşul Steliano Filip a declarat că nu a declarat niciodată că vrea să plece de la Dinamo, el subliniind că la randamentul său, dar şi la locul ocupat de Dinamo în clasament, nu ar putea să ajungă decât la Sepsi Sfântu Gheorghe, echipă aflată pe ultimele locuri ale clasamentului în Liga I.

"Astra e o echipă în formă, trebuie să strângem rândurile, să aduăm punctele, aşa nu se mai poate, noi trecem printr-o perioadă dificilă, dar sper să jucăm din nou ca în play-off, acolo e locul lui Dinamo. Eu nu am declarat niciodată că vreau să plec,  gândul meu a fost mereu aici, acum, şi de pe locul pe care suntem, nu cred că pot să mă duc decât la Sepsi, fără să-i jignesc. Alte alternative nu cred că sunt. E vizibill când nu dau randamentul ca în trecut, trebuie să muncesc atât eu cât şi colegii mei pentru a-mi  reveni. Nu am avut nicio ceartă cu Contra. A fost vorba să mă despart de Dinamo atunci, dar atât, nu neg că nu am fost cu gândul aici. Îi înleţeg pe fani, nu e normal să ne bată Chiajna, trebuie să muncim mai mult şi să arătăm că suntem de Dinamo. Nu am simţit că domnul Contra îi favorizează pe străini, chiar dacă vorbea în spaniolă, oricum nu au rost aceste discuţii acum", a declarat Filip.

Tehnicianul Vasile Miriuţă a afirmat că meciul cu Astra Giurgiu trebuie să reprezinte un nou început pentru Dinamo, el subliniind că nu există probleme în vestiarul formaţiei sale.


    Vasile MiriuţăFOTO: Sportpictures.eu
Vasile MiriuţăFOTO: Sportpictures.eu

"Ne aşteaptă un meci foarte greu, Astra a avut un parcurs foarte bun. Au un anrenor foarte bun, Edi e un antrenor pe care îl respect. Edi e un antrenor foarte bun, s-a văzut, chiar dacă au pierdut cu CFR, cea mai in formă echipă. Le-am spus jucătorilor că trebuie să se trezească. Trebuie să uităm ce a fost până acum, să fie un nou început. E foarte important să câştigăm, ca apoi să avem două săptămâni în care să lucrăm mai mult şi să ne cunoaştem mai bine. Nu sunt probleme în vestiar, trebuie să fim uniţi pentru a aduce victorii în aceste zece etape, ne trebuie puncte pentru a fi în primele şase. Bisericuţe sunt peste tot, pe la toate echipele, dar important este să fim prieteni, atât timp cât suntem pe teren pentru a câştiga. Schimbări vor fi, dar fiecare va primi o a doua şansă, nu ştiu când, dar mâine sigur vor fi schimbări. Eu zic că am reuşit să-i trezesc, aşteptăm faptele,  nu vorbe", a declarat Miriuţă.

Întrebat pe cine vede la naţională, Miriuţă a răspuns: "Nedelcearu şi Costache la U21 sigur vor fi, restul nu ştiu, vom vedea".

Dinamo va întâlni Astra Giurgiu, sâmbătă, de la ora 20.30, în etapa a XIII-a a Ligii I.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Rafael Nadal (EPA) jpg
Dinamo Poli Iasi (Sportpictures) jpg
Dan Petrescu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net