Filipe Teixeira, racolat de Gigi Becali?

Ultima actualizare:

    Filipe Teixeira
Filipe Teixeira

Filipe Teixeira este unul dintre cei mai buni străini din campionatul nostru, dar din păcate pentru el a intrat într-un cerc dubios. După criteriul „spune-mi cu cine eşti prieten, ca să-ţi spun cine eşti”, fotbalistul s-a compromis ieşind la cafea în mall cu Gigi Becali şi de aici trage ponoase grele.

La 30 martie, cu trei zile îna-intea returului semifinalei Cupei României, jucătorul Petrolului şi patronul Stelei au fost surprinşi la aceeaşi masă într-un mall bucureştean. Cum au ajuns acolo, nimeni nu ştie. Că a fost pură coincidenţă, cum a precizat Teixeira, sau că totul a fost premeditat, doar cei doi ştiu cu adevărat. Cert este că după ce sămânţa îndoielii a fost plantată, nimic n-a mai putut să oprească bârfele, iar evoluţiile fotbalistului au fost urmărite cu lupa.

Prima dată li s-a dat apă la moară cârcotaşilor chiar în returul de pe Arena Naţională, în care portughezul a jucat prost şi Petrolul a pierdut cu 3-1. Apoi, luni seara s-a produs un nou incident care oferă argumente în sprijinul teoriei conspiraţiei pro-Steaua. Pe lângă faptul că Teixeira a jucat din nou sub valoarea lui, acesta a mai şi încasat stupid un cartonaş galben, executând o lovitură liberă înaintea fluierului arbitrului. Fiind al patrulea, mijlocaşul de 34 de ani e automat suspendat pentru următorul meci, culmea, chiar împotriva Stelei, în Ghencea, mâine seară.

Atât le-a trebuit fanilor şi aşa iritaţi ai Petrolului, care au legat aceste ultime două episoade de cel din tur, când de asemenea Teixeira a lipsit împotriva roş-albaştrilor. Atunci a fost vorba tot de o suspendare, după un cartonaş roşu încasat prosteşte, cu CFR Cluj, din două galbene, unul pentru proteste şi unul pentru că a şutat nervos într-o minge. Sigur, toate acestea pot fi coincidenţe, dar evidenţa nu poate fi negată, iar contactele unui patron cu un jucător advers înaintea unui meci direct nu sunt doar imorale, ci şi ilegale. Având în vedere că vorbim despre Gigi Becali, care a inventat această strategie în Liga I, nu ne surprinde nimic şi nu ne rămâne decât să vedem dacă Teixeira va semna sau nu la vară cu Steaua. 

Geraldo, alt fost stelist suspendat mâine

geraldo jpeg

Derby-ul intermediarei din această săptămână este Steaua – Petrolul, de mâine seară, dar partida din Ghencea se va disputa cu multe absenţe de ambele părţi. Dacă la gazde, Tănase, Arlauskis, Breveld şi Rusesc ies din discuţie, prahovenii au şi ei mari probeleme. Pe lângă „cazul” Teixeira, Astafei şi căpitanul Geraldo sunt şi ei suspendaţi pentru cumul de cartonaşe, decisivele încasate tot luni, cu Pandurii. Ultimul e şi el un fost stelist care nu poate să evolueze împotriva fostei echipe.

A făcut 5 milioane de euro profit în 2014

Ministerul de Finanţe a publicat pe site-ul oficial declaraţia fiscală depusă de clubul din Ghencea pentru 2014. Aceasta arată că în perioada 1 ianuarie - 31 decembrie 2014, Steaua a avut un profit net de 4,9 milioane €. La capitolul datorii, roş-albaştrii figurează cu 628.808 €, iar cifra de afaceri a fost de 23,2 milioane €. De asemenea, datoria Stelei către Gigi Becali a fost stinsă, după 15 ani de când el a preluat clubul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net