Anul acesta pe 1 decembrie românii vor avea un nou motiv de sărbătoare. De Ziua Naţională a României va avea loc şi premiera documentarului "The Lord Dodel", un film emoţionant despre cariera unui mega-star. Cei de la Troll Football România au realizat capodopera ce va face orice român să fie mândru de originile sale şi pe cei care l-am văzut vrăjind balonul rotund, fericiţi că am fost contemporani cu "The Lord Dodel". Textul şi clipul de mai jos sunt un pamflet şi trebuiesc tratate ca atare.


Filmul începe cu vocea lui Gică Hagi pe fundal şi vorbele de duh ale "Regelui", vorbe după care "The Lord Dodel" şi-a ghidat cariera. "Diferenţa o face omul care e motivat. În fiecare ce-am făcut ieri, nu mai e valabil astăzi. O iau de la zero! Demonstrez că iarăşi cel mai bun", a spus cel mai mare fotbalist român din toate timpurile.

cristi-tanase.jpg

cristi
Intrările la sacrificiu şi cele la limita integrităţii corporale, preferatele lui Dodel
Foto Troll Football România

În clip mai sunt prezentate şi mărturii emoţionante ale unor fotbalişti precum Cristiano Ronaldo sau Lionel Messi, oameni care potrivit propriilor declaraţii au fost influenţaţi în carieră de modul exemplar în care fotbalistul Cristi Tănase se pregătea pentru meciuri, ştia să-şi gestioneze viaţa extrasportivă şi se prezenta în teren.

cristi_tanase_balonul_de_aur.jpg

cristi tanase
Cristi Tănase, la decernarea Balonului de Aur (doar s-a pozat, votul a fost măsluit)
Foto Troll Football România

Marele Jose Mourinho îl caracterizează cel mai bine pe "The Lord Dodel": "Este un jucător fabulos, în mod normal tipul acesta de jucător poate face diferenţa, în meciurile importante".

messi_dodel.jpg

dodel
Messi a plâns când Tănase nu a dorit să de-a mână cu el
Foto Troll Football România

Cel mai emoţionat la interviuri a fost de departe argentinianul Barcelonei, Lionel Messi. Trista copilărie a starului este binecunoscută de către microbişti şi perseverenţa cu care şi-a urmat visul este de lăudat. Ce nu ştiaţi e că această ambiţie a luat naştere în copilăria argentinianului după un episod în care "The Lord Dodel" nu a vrut să de-a mâna cu micuţul Leo. Cu greu îţi stăpâneşte şi acum lacrimile când îşi aduce aminte de acel episod.

Trailerul-pamflet al lui Cristi Tănase

Sursă Troll Football România

 

 
 
Loading...