Finala Ligii Campionilor: avionul nu le mai poartă noroc "galacticilor"

Ultima actualizare:

    Jucătorii echipei Real Madrid vor călători cu un alt tip de avion
Jucătorii echipei Real Madrid vor călători cu un alt tip de avion

Cu trei zile înainte de marea finală cu Liverpool din Liga Campionilor, jucătorii echipei Real Madrid au fost obligaţi să renunţe la superstiţia de a se deplasa cu acelaşi tip de avion şi cu acelaşi echipaj.

Pentru a fi cel mai bun din lume, orice mic detaliu e important. „Galacticii” de la Real au cucerit trei din ultimele patru trofee în Liga Campionilor (2014, 2016 şi 2017) ajungând la locul finalelor cu un Airbus A321. Mai mult, avionul a fost pilotat de acelaşi echipaj condus de căpitanul Juan Ramon Bonet.

E o superstiţie care nu îi va putea juta însă pe Cristiano Ronaldo şi colegii săi în finala de sâmbătă. Distanţa până în Ucraina fiind mai mare decât precedentele trei deplasări (Lisabona, Milano şi Cardiff), delegaţia Realului va fi urcată mâine într-un Airbus A340, un avion cu un fuselaj diferit şi cu o autonomie în zbor mai mare.

De asemenea, echipajul va fi schimbat în totalitate, asta pentru că piloţii cu care erau obişnuiţi fotbaliştii lui Zidane nu sunt calificaţi pentru acest tip de Airbus. Noul comandant de aeronavă, Txomin Baztan, ştie că un eventual eşec al Realului va fi pus şi pe umerii săi. „Sper că nu le vom purta ghinion. Altfel, copiii mei, care sunt fani Real, vor fi supăraţi pe mine”, a declarat pilotul Baztan în presa spaniolă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net